Elkezdődött
Olyan minden mint régen.

Mondta valaki, hogy most Kolozsváron kellene lennem a Toldiba… sajnos ez most nem jön össze. Végtelenül sajnálom. A lelkiismeretfurdalásom legyen veletek.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

8 válasz: “Elkezdődött”

 1. Szabics

  Hiába törülöd ki, akkor is jó meghiztál, jó zsiros lettél udemeráj pénzen, akkora fejed van mint egy mangalicának. Szóval Verestóznál mennyi egy szipka ? Hát Markónál ? Na erre válaszolj nagyfejű, tokás disz bozgor

 2. Lolka

  Szabics, ha az irigység őlni tudna…

 3. felméripéter

  Ezek a szavak csak téged minősítenek Szabics.

 4. Bolka

  Igen Lolka irigyek vagyunk a lopott pénzekre. Nagyobb hülyeséget nem tudsz mondani ?

 5. sch t ilús

  A Blogfeszten átütő sikert arattál- De a legnagyobb elismerés az , hogy kolozsvárinak hitt a közönség- egy vásárhelyivé vált váradit!

 6. Váradi

  Vigyétek nyugodtan a bohócot, adjuk még mellé a TV szerelőt is meg azt a szőke tüneményt bónusznak.

 7. Miska

  Hümm, látom ide is kezd betörni a személyeskedés, gondolom olyan személyek részéről, akik eddig nem sokat mutattak fel…

 8. régi blogolvasó

  Értékelem, hogy Szabics a lényegre tapintott……….tényleg nem tud olvasni? A hír nem a Gáspi kilóiról szólt, hanem arról, hogy most van a Mediawawe, stb. Ha nem kerül túl nagy fáradtságba, esetleg el lehet látogatni a honlapra, és megnézni, miről is van ott szó……….
  Nem tisztem senkit védeni, mégis, jó volna a személyeskedést, ha már muszáj, az általános üzenetekhez írni, és akkor nem hülyeségekkel törődnénk, hanem arről olvasnánk, amiért a legtöbben idelátogatunk……..
  Sok sikert Gáspi a Mediawawe-n.