Japán?




“Jelbeszéddel és meztelenül adja elő péntek éjszakánként a híreket egy csinos japán bemondónő az egyik japán kereskedelmi tévécsatornán. A felháborodást az váltotta ki, hogy kiderült: az ötperces hírshow kormánytámogatást élvez.” Olvasom ma az MASZOL-ban.
Ilyen esetekben jön rá az ember, hogy Románia mennyivel előrébb van a világ más országaihoz képest. Például, hogy meztelen csajok olvassák fel a híreket, felénk már vagy két éve megbukott. Pitesten egy helyi tévében este 11 után, megjelent egy leány és miközben olvasta a híreket elkezedett vetkőzni. A végére ott állt talpig szőrtelenítve. Majd jött az időjárásjelentés. Másik lány aki a széllökések végére, ott állt szintén pőrén, kiszolgáltatva az idő viszontagságainak. Kezdetben nagy sikert aratott a műsor (még a diákjaimnak is tetszett tv órán) de a csatorna vezetői szerint hamar elfogytak a csajok és a végére már a kutya sem csóválta a farkát.
Ezt nevezik a televíziózás válságának? Igazán jöhetnének a japánok tanulni, mielőtt elköltik az állam pénzét.
u.i. Habár ha Ploiesten japán csajok, Tókióban meg ploiesti csajok olvasnák be meztelenül a híreket….talán…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “Japán?”

  1. ERobi

    Mi is akartunk valami hasonlóval próbálkozni a rádióban, de hamar rájöttünk, hogy “úgysem jön át”…

  2. bela

    hat, a naked news projekt mar eleg regi, nincs uj a nap alatt… japanban sem a meztelenseggel, hanem a kozpenzekbol valo finanszirozassal volt a zur.
    ploiestien meg egyszeruen lenyultak kicsiben a naked news-t.
    neten utananezhetsz. akkor talan pontosabb infot irsz le :)
    minden jot, jo munkat, b.

  3. Administrator

    az én ravasz módszerem az volt, hogy szóljak a hazai újságoknak, hogy nem kell mindig az MTI tarka információját tallózni, mert itt is vannak hasonló baromságok. Nem jött be nekem. Sajnálom. Nem voltam elég csavaros gondolkozású. Még csiszolok magamon.

  4. Samki

    Kedves Béla ettől várod, hogy utánanézzen valaminek is ? Esetleg az udemeráj lopásoknak ha tudna, de gyenge az elméje, már az iskolában is hülye volt, mindig a kezébe pisiltek.

  5. bela

    kedves Samki
    legy szives, ne hasznald a hozzaszolasom holmi olcso pocskonderiazas urugyeul. arra is felhivom a figyelmed, hogy a magyar nyelv szabalyai szerint szemelyre mutatva nem “ettol” hanem “tole” hasznalando. amugy meg nem vartam el semmit senkitol (esetedben semmitol), csupan felhivtam Gaspi figyelmet egy tenyre – s ezt igyekeztem korrekt modon tenni.