Leltár




Kampányvége: 16 figyelmeztető levél, 34 írásbeli megrovás a tévéknek, 3 rádióknak. Ennyi volt, vagy ennyit vettünk észre. Összességében: van még az útból amelyik a professzionalizmushoz vezet. Ajjaj sok, sok van még addig…
Közben még volt egy érdekes dolog. A National tv bekaszált egy kb. 10 ezer Eurós büntetést. Este tíztől a pornóiparról készített meghitt műsort. Igaz egész nap reklámozta, egy-két szexshop-ba is el-el látogattak, megismerkedhettünk a román pornó királyával, Nagy Zoltánnal. Szép volt és jó drága. Igaz nem volt olyan gusztustalan, mint egy-két választási műsor.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Egy válasz: “Leltár”

  1. Marcika

    Tessék sziveskedni az Üzenőfalat is követni ;) !