Cool is beszekundázott
ORTT megkeresésre monitorizáltuk a COOL tv-t . A déli valóságműsor áthelyezését kértük esti órákra és írásban el is marasztaltuk őket, kiskorúak ügyében. Cool Love és a Cool Trend is éccaka fogja világosítani a nézőket, ha van ilyesmi nekik. Rájárt ma a sporthírekre is. Az Antena 1, Otv a Pro is írásbeli figyelmeztetést kapott “álsporthírek” miatt, tegnap ugyanis Mitica Dragomir és Gigi Becali híreket sugároztak, amiknek semmi közük nem volt a sporthoz. Hogy micsoda szennyes szag van erre.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “Cool is beszekundázott”

 1. Lángszilvi

  Hát eztet nagyonszépen köszönjük. Magyarország megkönnyebbült. Legalábbis a hatóság.

 2. Tekla

  Hello,
  Tudom, hogy nem kapcsolodik kulonosebben a temahoz, de lenne egy kerdesem. Miert reszesitette a CNA nyilvanos figyelmeztetesben a Kiss FM radio reggeli musorat, a Cronica Carcotasilor-t, arra hivatkozva, hogy nem hasznalja helyesen a roman nyelvet? Felolvastak nehany peladat, amiert a figyelmeztetest kaptak de nekem ugy tunt, hogy egy szorakoztato musorban ezt megengedheto… Nem “tul nagy” elvaras ez a CNAtol?

 3. Bando

  Derék dolog – de szinte naponta lehetne ilyen büntetéseket kiosztani. Mostanában már nem is nézem ezeket a sporhíradónak csúfolt kampányműsorokat ahol maximum azt lehet megtudni, hogy melyik focista mennyit keres – de még véletlenül sem a kosárlabda, cslegáncs, hoki stb híreket, eredményeket.
  Mindenütt csak foci és cirkusz – bizonyára ez növeli a nézettséget, a többi nem számít – és egyformán érvényes az összes kereskedelmi adóra.

 4. Administrator

  A Kiss FM-nél a Román Tudományos Akadémia Nyelvészeti Intézete alapján az elmúlt hónaphoz képest emelkedett a kiejtési hibák száma. Abban az esetben ha el akarjuk kerülni a szlovákkiai és a magyarországi típusú nyelvtörvényt, akkor valakinek tennie kell valamit. Az elvvel még a Carcotasoc is egyet értenek, a módszerek lehet kissé elavultak. Dolgozunk rajta.
  A sport csatornák megjelenésével, nehéz helyzetbe kerültek az általános műsorkínálattal rendelkező csatornák. Keresik a helyüket…

 5. noémi

  Kedves Attila!

  Az érdekelne, hogy hogy is van pontosan a fogkrémek reklámozásának szabályozása. Nem úgy volt, hogy fogorvosokkal nem szabad reklámoztatni a termékeket? Vagy az Audiovizuális Tanács szabályozása csak az orvos fogorvosokra vonatkozik, és akkor így fogorvosnak beöltözött színészekkel simán működhet a dolog? De akkor ez megtévesztés, nem?
  Köszi a választ előre is.