Itt munka van






íme megjelent a kisiskolásokat és tanítóikat célzó füzetünk. A Tanügyminisztérium jóvoltából eljut mindenhová ahol magyarul tanulnak gyerekek. A szöveget László Noémi (Nonó) gondozta, kiválóan. Van benne egy mese egy gyerekről és a televízióról. Hátha hasznos lesz….

Amúgy aki szatmári most jelntkezhet CNA felügyelőnek. Közalkalamazotti státus, iroda stb… részletek a www.cna.ro honlapon.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “Itt munka van”

  1. PoColgate

    Hátha valaki nálunk is észbe kap:

    “Első fokon pert nyert a Gazdasági Versenyhivatal a Colgate-Palmolive Kft. ellen. A társaság 2006. februárjában 257 millió forintos bírságot kapott, mert fogkrémjét a fogyasztók megtévesztésére alkalmas állításokkal hirdette; azt sugalmazták a hirdetések, hogy ezt a fogkrémet választják a fogorvosok is.”

    [URL]http://index.hu/gazdasag/magyar/gvhcp080215/[/URL]

  2. Administrator

    köszönöm a cikket, hétfőn átküldöm a versenyhivatalnak és értesítem a kollégáimat is. Abszolút egyet értek veled, engem is régóta zavar ez az erőszakos kampány.

  3. Forró Zsófia

    Örvendek hogy van ilyen tanulmány, tényleg hasznosnak találom és valóban fontos eljuttatni az iskolákba! :)

  4. Findzsa

    Borzalmas a CNA honlapja… mint minden kormanyhivatal honlapja is. Ez valami kozponti osszeeskuves, hogy a pornep veletlenul se tudjon tajekozodni e hivatalok munkajarol? En szatmari vagyok, mennek is CNA megfigyelonek, de nagyitoval sem talaltam az illeto bejegyzest vagy felhivast a CNA honlapjan. Csak egy kozponti allashirdetest. De akkor miert kell szatmarinak lenni?