Helsingøre




Azert itt a fu a sok esotol zold es nem a nyirastol… szoval esik, esik, esik a konferencia meg szepen lassu, de nem unalmas.
Osztottuk- szoroztuk a politikai reklam es a politikai uzenetek a mediaban dolgokat. Jokat szorakoztunk Berlusconi es a valasztasi kampany fejezeten. Nehez dolog a demokracia, egyeseknek, kies Italaiaban… Hogy miert ne irhatnank, neha mi is jelentest az EU-rol? Bajok vannak Litvaniaban is, sot a Norvegok is azt panaszoljak, hogy csak az ellenzekben tunik ugy a partoknak, hogy nincs media egyensuly. Olyan ez mint valami nagy kozos, kibeszelos, pszihologiai terapia. Minden szabalyozo hatosag elsirja, a tobbiek vallan, hogy oket nem veszik nagyon komolyan a sajat orszagukban…
Tennap este felvetelrol megneztuk, sorrel a kezunkben, az Arcenal- Barca dontot, na azt kellett volna lassa a vilag… 18 orszag szabalyozo korifeusa nem tudott beinditani egy videot…. megegyeztunk, hogy sokkal konnyebb betiltani egy adot, mint egy gepet beinditani. Oszt oszinte reszvet volt az angoloknak, mire ok a birot okoltak, hogy mik vannak?
most jon Hamlet kollega varaban a vacsora, Rosenkranz mar var….

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Helsingøre”

  1. Nándor (Nándika, vagy amit akartok)

    ha találkozol véletlenül Oféliával, netalántán, feltétlenül mondd meg, hogy csókoltatom, itt maradt a fehér kardigánja nálam és kylie minogue meg nick cave totál ellopták a vízbefúlós imidzset.

  2. Administrator

    Ofelia naponta haromszor haldoklik, de csak japan turistak szamara. Szerencsere a danok vannak olyan uri emberek, hogy megkimelnek a hamlet mitosz minden cseppjenek kiaknazasatol.
    kulonben volt egy orosz, illetve szovjet hamlet film, talan Szmosztunovszkij-val. Nagyon hasonlit a kornyezet az ott latottakhoz.