kellene egy valami
Pl. egy olyan honlap amin fel lehet jelenteni az egyik embernek a masikat! Meg kene sok olvasni tudo ember aki elolvasna, hogy ez egy mediablog. Meg kene … na mindegy, illetve… elo az 5letekkel mi kene?
Kezdem a sort, nekem egy Boldog Uj Ev, amit masoknak is kivanok, na ki a k0vetkezo?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

7 válasz: “kellene egy valami”

 1. Réka

  Kellene egy mosolygosabb vilag, pletykavonalak nelkuli kornyezet, es mivel ez egy mediablog, kellenenek nivosabb mediak :-)
  Na de azert egy Boldog Uj Ev sem art.

 2. fodorjudit

  Remélem, csak viccnek szántad ezt a feljelentősdit…
  Bacsó filmje jut eszembe, mikor érkezik egy becsületes, névtelen feljelentés…

 3. Metoikosz

  amikor nincs szó akkor a csend beszél
  lelkünkben szótlan magány társtalanul él
  legyünk humorunknál
  jobb az Isten nálunknál
  :-)

  Bújjék!

  boldog nyárádmenti új évet

  Szilárd bácsi

 4. balazs

  Akh. 11-től napjainkig

 5. Gazda Zoltán

  A következő, de az előző is a tisztesség lenne, s abban nagy hiba van minden tájon, sajna a Transzindexnél is. Pedig fontos egy ilyen hírpoprtál, de el van árminkodva.
  Zoltán
  Amúgy BUÉK mindenkinek, s egy profibb, tisztességesebb évet!

 6. tüske

  Ez a feljelentő honlap – ez jó! felmenti a politikusokat. Így csak keretet adnak a társadalom szövetének. Rólam például csak most derült ki, hogy azért nem kaphatok munkát mert a környezetem legyepál minden kezdeményezésem a megélhetésre. “Feltűnő lenne” tégla jelszóval.

 7. Lolka

  “A következő, de az előző is a tisztesség lenne, s abban nagy hiba van minden tájon, sajna a Transzindexnél is. Pedig fontos egy ilyen hírpoprtál, de el van árminkodva.”
  Remélem ebben az évben lesznek olyan egyének akik megtanulnak elszakadni a politikától és a mások blogján írom, hogy te milyen vagy dolgoktól. Ideje volna.