kellene egy valami




Pl. egy olyan honlap amin fel lehet jelenteni az egyik embernek a masikat! Meg kene sok olvasni tudo ember aki elolvasna, hogy ez egy mediablog. Meg kene … na mindegy, illetve… elo az 5letekkel mi kene?
Kezdem a sort, nekem egy Boldog Uj Ev, amit masoknak is kivanok, na ki a k0vetkezo?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

7 válasz: “kellene egy valami”

  1. Réka

    Kellene egy mosolygosabb vilag, pletykavonalak nelkuli kornyezet, es mivel ez egy mediablog, kellenenek nivosabb mediak :-)
    Na de azert egy Boldog Uj Ev sem art.

  2. fodorjudit

    Remélem, csak viccnek szántad ezt a feljelentősdit…
    Bacsó filmje jut eszembe, mikor érkezik egy becsületes, névtelen feljelentés…

  3. Metoikosz

    amikor nincs szó akkor a csend beszél
    lelkünkben szótlan magány társtalanul él
    legyünk humorunknál
    jobb az Isten nálunknál
    :-)

    Bújjék!

    boldog nyárádmenti új évet

    Szilárd bácsi

  4. balazs

    Akh. 11-től napjainkig

  5. Gazda Zoltán

    A következő, de az előző is a tisztesség lenne, s abban nagy hiba van minden tájon, sajna a Transzindexnél is. Pedig fontos egy ilyen hírpoprtál, de el van árminkodva.
    Zoltán
    Amúgy BUÉK mindenkinek, s egy profibb, tisztességesebb évet!

  6. tüske

    Ez a feljelentő honlap – ez jó! felmenti a politikusokat. Így csak keretet adnak a társadalom szövetének. Rólam például csak most derült ki, hogy azért nem kaphatok munkát mert a környezetem legyepál minden kezdeményezésem a megélhetésre. “Feltűnő lenne” tégla jelszóval.

  7. Lolka

    “A következő, de az előző is a tisztesség lenne, s abban nagy hiba van minden tájon, sajna a Transzindexnél is. Pedig fontos egy ilyen hírpoprtál, de el van árminkodva.”
    Remélem ebben az évben lesznek olyan egyének akik megtanulnak elszakadni a politikától és a mások blogján írom, hogy te milyen vagy dolgoktól. Ideje volna.