Új Magyar Szósz




Látom, hogy az UMSZ-t csöppet sem zavarják a tények, az Erdélyi Magyar tv-vel kapcsolatban. Továbbra is EMT néven emlegeti, továbbra is Csép Sándor az “ablakfelelős”… Utoljára: a gyereknek nincs neve , a kuratóriumhoz semmiféle ajánlat nem érkezett, a Duna illetve az m2 részéről, Csép Sándornak semmiféle megbizatása nincs a kuratórium részéről, a többi minden stimmel.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

9 válasz: “Új Magyar Szósz”

  1. azaz

    nembaj, majd mindent talcan kaptok, csak tartsatok a markotokat (rovid vagy hosszu o) a honorarium-eso idejen. gratula! felelosok meg minek? anelkul is megy minden, ugye – lattuk az utobbi 2 evben.

  2. Administrator

    Aha, értem! Értem?

  3. azaz

    :) dolgozzatok. lassunk mar valamit abbol a tv-bol.

  4. Administrator

    Na ez már sokkal világosabb. Boccs az értetlenkedésemért.

  5. gergelyedit

    Nem értelek Attila kedves. Mi a gond?
    Csépet következetesen nekünk “felelősként nyilatkozó”-ként nevezzük – zem a szószban, és az EMT-t is ő mondja. Tételesen hogy ezzel a logóval indul a cucc… ha ő ablakfelelősnek nyilatkozza magát, és Ti sem a kuratóriumi ülés előtt sem utána nem határolódtok el ettől (vagy valami közlemény, csókolom), akkor meg végképp nem értelek.
    Relax.
    üdvök
    ge
    p.s. Biztos hogy Te ugyanazt az ÚMSZ-t olvasod amibe én írom az EMT- sorozatot (és vállalom)? :)

  6. Administrator

    A MASZOL-t olvasom és most olvastam előszőr, hogy lógó és, hogy Csép a felelős. Ezt eddig sehol nem olvastam. A szombati találkozó után minden nyilatkozat arról szólt, hogy hivatalosan semmilyen felajánlás nem jött Magyarországról és, hogy senkinek nincs felhatalmazása. Névről soha nem volt szó. Ilyen alapon felhívhatom telefonon, a spanyol közszolgálati tv-t, hogy megkérdezzem, mit szól ahoz, hogy erdélyben is lesz etv, mint náluk. Ők majd tiltakoznak és meg lehet írni, hogy Spanyolország tiltakozik az Erdélyi Magyar tv ellen. Diplomáciai botrányt váltott ki a kezdeményezés……
    Nyugodt vagyok, minden relax, csak a kényszerzubbonyom lenne egy számmal nagyobb.

  7. gergelyedit

    Aha. Akkor mégsokkaleccerűbb, mint ahogy kedvesen elkomplikálod: tegnap megjelent az EMT maga (a műszaki, erdei, társaság), hogy ez az ő neve, és nálunk olvasta hogy.
    Erre megadtuk hogy naja, mer Csép mondta hogy.
    Végén meg ott hogy “amint jeleztük” amúgy “nincs kuratorice döntés semmiről, mer hivatalosan nincs rögz semmise”. senyi.
    Ugyanazt mongyuk mind2en. Csak az Erd. M. Társ. nem Hozzátok, hozzánk jelzett. Majd ha névaktualitáshoz jutunk/-tok, akkor nyilván nem EMT-zünk mi se má, merminek.
    ge

  8. Administrator

    Hajszálhasogatás ódiumát vállalva: ha egyszer lehoztam egy ellenőrizetlen(hamis) információt, ami nem volt két forrásból megerősítve, az miért szolgál újabb közlésnél hivatkozási alapnak? Na
    ga

  9. gergelyedit

    Attila kedves, legyen a Tied az utolsó szó.