Kőmíes Kelemen




Néha az az érzésem, hogy akkora már mifelénk a szabadság, hogy meg lehet pihenni. Erre mi történt? Ma ismént beütött a krach. A kollágáim, egy jelentős csoportjára rájött a szabályozhatnék. Úgy döntöttek, hogy az áruházak zártláncú tv hálózatait is szabályozni kell. Azt hittem valami móka és javasoltam, hogy a repülőkben sugárzott műsorokra és a vasúti állomások menetrendjeire terjedjen ki a hatáskörünk. Erre jól összevesztünk. Semmilyen alapunk nincs zártláncú műsorok ellenörzésére. Mit fogunk tenni? Egy sámlin űlve nézzük a műsort, monitoring gyanánt? sehol Európában nem történik ilyesmi. Igaz, hogy készül valami Brüsziben, de az majd egy-két év múlva… Szavaztunk, alul maradtam 6-5 arányban. Licenszelni kell az áruházakat. Istenem mekkora állatkert, mit keresek benne?
Az OTV kapott valami büntetést, de azt hiszem ez már senkit nem érdekel? Ha mégis. Valami beszélgetés volt egy többszörös gyilkossal akiből kiszedték, hogy milyen technikát használt, mindezt este kilenckor…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Megjegyzések lezárva.