Orbán- Gyurcsány




Nem értem én a magyarországi médiát! Láttam két embert aki elbeszélt egymás mellett. Miért nem harcoltatták meg őket. VITA. Érvelni egymásnak. Az egész olyan steril, árnyékbokszolás volt. Érdekes, hogy senki nem szólt egy szót sem kultúráról, az EU-ról. Hogy a határon túliakat egyik sem emlegette, azon nem csodálkozom. Ezzel a ténnyel nekünk együtt kell élni. Véleményem szerint Orbánt nagyon meglepte Gyucsány vehemenciája és nem érezte a vízeiben magát de… de a kemény és határozott Gyurcsány valószínűleg jobban fogja mozgósítani a Fidesz szavazókat. Majd meglássuk… média szempontból szerintem szar volt. Megalázó lehet két műsorvezetőnek, mikrofonálványt játszani. Vasárnap este okosabbak leszünk, addig is: Hajrá Mi

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “Orbán- Gyurcsány”

  1. talán most

    Kedves Gáspi
    jobb ez így hidd el….mi hiányzott: jön a 23 millió román és elveszi a munkahelyet?:)

  2. Administrator

    2007 januárjában Románia, ezen belül Erdély, az EU tagja. Vagyis egy politikai családba fogunk tartozni. Kilenc hónap múlva. Érdekelt volna, hogy van e közös projekt, vagy megint mindegyik magyarországi párt, romániai csatlósa tartja a markát a pénzért?

  3. talán most

    És mindezt ebböl a vitából szeretted volna megtudni?:D

  4. Administrator

    gondolom a legnagyobb vitának kikiáltott , 90 perc alatt 3 perc akadt volna. Persze a kultúra kérdéseinek hiánya is elgondolkoztatott.

  5. Empé

    Ezügyben kivételesen nem a média a hibás, maguk a pártok határoztak meg mindent, a kameraállásoktól kezdve a mikrofonállványok személyén keresztül a kivágások használatáig. A pártok félelme mutatkozott meg ebben az egészben egym-ástól, és persze a médiától is.