Boom tv




Egy új tv program szolgáltató kezdi meg rövidesen a működését. DTH rendszerben. Olyan mint a Digi tv, a MAXX vagy a UPC direct. A külömbség a sugárzás minőségében lesz. Az új szolgáltató kiváló minőségben sugároz majd. Lesznek olyan kanálisai is amelyeken megrendelheted a filmet és fizetsz érte. Magyarán úgy működik majd mint a DVD kölcsönző. Az izráeli befektetés 20 millió dollárba került és szeretnének egy év alatt 120 ezer előfizetőt és 3 év alatt félmilliót elérni. Lesz magyar programcsomagjuk is. Májusban indulnak. www.dth.ro lesz a címük. Ez a negyedik kábel nélküli programszolgáltató lészen kies tájainkon. Mecsoda piac.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

11 válasz: “Boom tv”

  1. Sanyi

    E ho hetediketol Kolozsvaron a UPC fizeteses csomagba teszi a Mezzot. Ez szemetseg. Hogy van az, hogy eddig befert az ingyenes csatornak koze, mostantol meg mar nem.

  2. Administrator

    A felfogásukban a művészeti csatornák nézői gazdag emberek.

  3. azazello

    jobb helyeken már rég van.. a hdtv és video on demand is, hotelekben külön jó biznisz, olyan “kábeltévé” mint nálunk máshol ritkaság.
    amúgy mi hír az erdélyi tévéről? még egy weboldalt sem látni és amint kiderült nem is kellene fellőni műholdra, van ki fellője.:) az ablakokat nem is említem.

  4. Administrator

    Igazad van kéne lőni, jó nagyokat…majd a történelem nagy ítélőszéke előtt mindenki elmondja a maga variánsát, én ülök a szöbámban búsan egyedül…
    Amúgy Románia közel 8O%-os bekábelezettségével igen úri társaságban van Europa szinten.

  5. csilla

    Meg regebb hallottam, es lehet h nagy butasag, hogy ennek a Boom Tv-nek az kulonlegessege, hogy 24 orat automatikus felvesz es ez barmikor visszajatszhato. Vki tud errol valamit? kerestem az inerneten de semmit nem talatam…

  6. Administrator

    így van! persze itt még vannak néminemű szerzői jogi problémák. Gondolom ezért nem verik nagydobra.

  7. wertzulu

    Szia!

    Érdekelne, hogy hogy lehetne előfizetni a Boom Tv-re! Mikor lesz MO-n! Nekem a Nickelodeon miatt lenne fontos mert már 2,5 éve nem tudom(juk) nézni kedvenc csatornánk és nincs nálunk olyan szolgáltató ami adná! A román Boom Tv-n meg van magyar hangsávval! A németet nézük de az nem az igazi a magyar volt a legjobb!

    Üdv.: Norbi

  8. győribandi

    Üdvözletem,

    Itt Magyarországon nagyon nagy igény lenne egy normális DTH-szolgáltatóra.

    A UPC drága, a DIGI minősége ha ritkán is de kifogásolható.

    Valamit kéne tenni….
    Piac lenne, de fontosak lennének a “hagyományos” magyar adások is (rtl, tv2,m1…)

    A múltkor átállítottam az antennámat az Amosra, ígéretes a Boom kínálata!

    Remélem magyarországi csomag hamarosan beindul.

    Sok sikert hozzá!!

  9. matyirobi

    miháncs lesz ere a szolgáltatásra mod ,vagy ha már létezik ijen elsö közt szertetnék tudomást veni rola .nameg igényt tartani a szolgáltatásra,sürün nézem a ámost ,látom sok jo magyar csati van fönt ,mijen modon jut hatnék a bom tv szolgáltatására?

  10. Mátéfi László

    Azt szeretném megkérdezni,mint CNA tagnak mi a véleménye,nem volt hiba az olasz és spanyol labdarugó bajnokság közvetitésének kizárólagos jogát egy ilyen csak tányérral fogható szolgáltatónak adni mint a BOOM TV,mert igy az érdekeletek legnagyobb része lemarad a meccsekröl.Nem lehet valami megoldást találni erre?

  11. Administrator

    Az ügy kereskedelmi szerződés tárgya. A CNA a hazai labdarúgóválogatott meccseit védheti. Pl. Magyarországon a válogatott a Sport 2 csatornán volt látható, sokan nem látták. NEm tehetünk semmit. Sajnálom.