Ta Was




Itt dagad a tavasz, az aranyeső lassan elnyílik, láttam az autóból. Közben beindult a maroshévízi rádió aminek van magyar műsora is (ott eddig csak a Túlnagy Romániának volt szócsöve), sugároz a marosvásárhelyi tv, ami magyar lészen aha megjön a pénz, paripa, fegyver. Addig is teletext. Szóval tavasz. Pont de PONT 3 hónap múlva szabad ember vagyok. Leszek? Azt sem tudom mit akarok, talán görkorcsolyázni a tavaszban de addig is megyek gyűlini mint sebben a genny.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “Ta Was”

  1. Szász Marci

    Mivel egyetemistaként Kolozsváron tartózkodom nincs lehetőségem a sugárzások letesztelésére, a fent említett médiumok esetében, ezért arra kérném nevesítse azokat.

    Egyébként csak tippelni tudnék:
    1. Energy fm (F.S. Production)
    2. Fény Tv (Entel Kft)

  2. Administrator

    Pontos találat!

  3. Gazda Zoltán

    Miért leszel szabad, Gáspi? Lejár a mandátum, vagy szabadság következik?
    Gazda Zoltán

  4. Administrator

    A szabadság az több szintű valami. Magamat mindig szabdnak éreztem és mindig szabdon cselekedtem. Mint hivatalnok igen lelkiismeretesen végzem a dolgomat, régebben azt mondták megszállottan. Így tettem ezt annak idején más munkahelyeken is. 6 év után szeretném hallgatni azt, hogy a fű nő.