Nézőrekord




A Rapid-Steaua csütörtöki UEFA negyeddöntő meghozta a romániai nézőrekordot. Az AGB mérése szerint 22.20-kor 39,1% nézettséget valamint 70,2 % piaci részesedést hozott. Ez összesen 5,5 millió nézőt jelent. Az Antena 1 tv közvetítése átvette az első helyet, a közszolgálati csatornától akik 2005-ben a Steaua-Villarreal mérközéssel tartották a csúcsot. Akkor az egész mérkőzést 3,1 millióan nézték a mostanit, összesen 3,5 millióan. A 10 másodperces mérkőzés közbeni reklámspotok darabja 7 ezer euró volt. Magyarán, csak ebből összejött 24 ezer euró. Az Antena 1, 15 kamerát és a helyszínen 70 munkatársat használt. A romániai nézettségi csúcsokat a foci tartja, az ötödik helyen van az első nem meccs maximum. 2002 május 5.-én a Meglepetés, meglepetés című műsort 2 millióan nézték. A jogokért kb. kétszázezer eurót kért a Rapid. Egy UEFA döntő jogai eddig max. 50 ezer euróba kerültek. Csütörtökön folyt. köv.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “Nézőrekord”

  1. Sanyi

    Egy erdekes eset Kolozsvarrol. Ezt is vizsgalhatna valaki. A Nandika honlapjan most ott a foto.
    http://nandika.freeblog.hu/

  2. Sándor Szilárd

    valoban jo a fenykep nankika bolgjan..auto no mija..?

  3. Sándor Szilárd

    helyesbites ; “NAndika’

    szikika :-)

  4. Administrator

    http://www.cncd.org.ro ide kell a fényképet küldeni és a címzettnek Asztalos Csabát tessék. Tessék rugdosni az intézményt mert szerintem nagyobb szerepet kellne vállaljon a közéletben.

  5. Sanyi

    Egy miset ez is meger: http://egyszekelybudapesten.freeblog.hu/ es itt van egy film, most az elso