ekezet nelkul




Mostan, itten, Kolozsvaron olyan a helyzet, hogy nincsen a gepen ekezet. Boccs. (legalabb nem latszik a hejesirasi hiba)
A tennap siettem es amit irtam az elment, valahova az orok cybermezokre. Fontos lett volna mert volt egy rendkivuli roppgyulesunk aminek a vegen eloltottuk a lampat a National tv-nek 10 percre. Tortent, hogy Gigi Becali mikor meghivott volt igencsak elengedte magat. A musorvezeto meg ahelyett, hogy a karamba tartotta volna egyfolytaban provokalta. MEg nem erositett, biztos, hirek szerint Gigi, a Steaua elso embere, fizet ezekert a musorokert, s ezert nem lehet kozbeszolni. Ahova eddig betette a labat ott buntetest hagyott maga utan. Hatha egyszer mindenki ugy dontene, hogy nem hivja meg soha tobbe….
Tennap volt egy szeminarium is amit a Fuggetlen Sajto kozpontban tartottam szamos ujsagirohallgatonak. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaat….. nem tom, lehet nagyon elvesztettem a kapcsolatot a jovo zalogaval, de ezek minden masodik musort es csatornat be akartak tiltatni. Ezt miert nem tiltjuk be, azt miert nem tiltjuk be, nagyon puhak vagyunk a manelekkal, meg a romakkal, sokat szerepelenek…. Alltam a sarat, ahogy egy Sebes- Koros partjan nevelkedett egyen teheti, a meredek Dimbivica martron, meg is tapsoltak a vegen, de nem hiszem, hogy a szbadsag hanyadosa nagyot emelkedett volna a fejekben.
Este belefutottam egy nagy terem kolozsvari egyetemistaba. Volt, van, Humorfesztigyal. Mar olyan hulye venek vagyunk Nagy Estvannal, hogy elhittak zsurizni. Mert aki nem tudjam magyarazza, aki magyarazni sem tudja az tanitja, aki meg tanitani sem tudja az zsuri. Oszt fel is alltunk a deckara udvariassagbol meg nevettek es de az orgedes szele, es a halal huvos lehelletet megereztem a tarkomon.
Mostan megyek ifju gozgazdaszokkal okosakat mondani, mert A Blogrol kerdeznek. Itt meg nem vagyok zsuri de mar magyarazom. Kllemes 7 veget ami Magyarba egy uj kezdetet jelent. Legyetek ott jo polgarok es eljetek jogaitokkal, persze ha akartok.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Egy válasz: “ekezet nelkul”

  1. Sanyi

    b@@@sza meg az idióta kód. Másodszor küldök el egy megszenvedett szöveget és elveszett mert nem írtam kódot.
    Ma lészen roma szépségverseny meg lesz divatbemutató is, az már nem roma. Ha érdekel valamelyik.