oao




“Tamás Gábor olyan hangulatot tud kiváltani a nézőkből, ami példátlan, ugyanakkor árad belőle az ember- és hazaszeretet. ”
Idézet egy újságból.

Van mit tanuljunk, romániai magyar előadók, magasra tették a mércét. Mondom én baj lesz abból, hogy itthon maradtunk.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “oao”

  1. Dancs Artur

    Ez messzemenõen bebizonyosodott elõttem, amikor brúklini szobatársam (aki mellesleg anyaországbéli csetlésbotlásait követõen evezett az Óperencián túlra) egyik csendes unalmas nyujorki vasárnapunk közepette sugárzó arccal és derûsen szambázott be a szúette lakásba egy Tamás Gábor CD-vel s abbéli örömével: hogy, no lám, ezt is sikerült megvalósítania az Újvilágban!
    Most arra nem emlékszem, indiai vagy mexikói, vagy csak sima portorikói cédéhamisítótól sikerült beszerznie a Donátútiorgonákat, de abban a pillanatban a magyar emigráció hosszas letargiájának kultúrális sötétségében mintha tényleg felderengett volna valami… S végre kihúzhattam magam: no lám, nemcsak a Gyõzit szeretik ittenség meg a Lajcsit… meg az Orbánt…hanem az (külhonba “kényszerült” Erdély-fan) erdélyi sztárokat is.

  2. Sanyi

    Arad foleg a hazaszeretet. Mongya ma meg valaki nekem, hogy akkor mi a bubanatert huzott ki Svedorszagba, ha akkora nagy hazaszereto. Ez egy tehetsegtelen ripacs.
    Gyere velem a Hargitara enekli O. Mikor ment ki Svedorszagba, nem enekelte hogy Gyere velem Svedorszagba.
    na az ilyen es hasonlo kaliberu “sztaroktol” mentsen meg az Isten.

  3. Sanyi

    Gaspi! Miért nem tetted tiszteletedet Szebenben a jazzfesztiválon?:) Én ott voltam, nagyon jó volt, ma este is megyek. Ide tettem fel beszámolót az estéről: hauz.freeblog.hu :)

  4. TT

    Egyetertek, Sanyi!
    Ha jol tudom, kolozsvari szuletesu. Es akkor o hiv a Hargitara. Bajlodjon csak a Donat uti orgonakkal. De hat Svedorszagban persze konnyebb az elet!

  5. Istvan

    Kedves mindenki!

    En is erdelyi vagyok, de elhuztam eloszor Mo-ra, aztan nyugatabbra.
    Egyetertek Sanyival.

    Aki elment, az ne csinaljon penzt a donatutiorgonakbol, vagy menjen haza es ott enekeljen roluk.

    Egy nagy mocsok ez a TG, az erdelyi eskuvoi zeneszek alja.

    Attol meg nem jo, hogy o az egyeduli ember ebben a ufajban, akit nyomnak. (Cselenyi, Duna TV)