Kolozsvár a kelendő




A kolozsvárra kiírt frekvenciára 12 cég adta be a pályázatát. Boldog vagy te város mert van honnan válassz. Vannak Szucsávából, Bukarestből és Gyulafehérvárról is… van aki egésznapos népzenét kínál és aki távolsági oktatást… Fény FM, Szamos FM, Etno Fm…röpködnek a nevek. Na majd május 22.-én eldől, hogy ki a jobb!!!!!
Hajrá Kolozsvár

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Kolozsvár a kelendő”

  1. Szász Marci

    Esélylatolgatás… (a teljesség igénye nélkül)

    Bevallom meglepődtem amikor a 12-es listára pillantottam, de a helyzetnek többé-kevésbé ésszerű magyarázata van.
    Szóval számítottam, hogy már a regionálisan kialakult magyar “médiumocskák” némelyike megpróbálja bevenni Kolozs-Várát, de sem a Gaga, akire én leginkább vártam, sem a “city”-sek sőt még a kelet-info sem pályázik…
    Persze ez érthető, van egy adag kockázat, s amúgy is a divide et impera sokszor a legsikeresebb stratégiának bizonyult

    A kínálatot tekintve startból kizárhatók azok, akik a “jobbhíján” stratégiára alapozták pályázatukat, s a kötelező feltétel teljesülése nélkül is odaítélésre számítottak. Továbbá outsider-ek azok is akik vallási, vagy folk felhozatallal nyomulnak, tekintve, hogy ilyenből már vagyon magyar nyelven is.

    Tehát marad az 5,6,7 -es opció… ahol normál körülmények között bármi megtörténhet, de a jelen állás, (politika, pénz meg miegymás) szerint én az ötösre tenném a tétet.
    A Kolozsvári Vállalkozók Egyesülete nagyrészt már el is könyvelte a nehéz, de “kijáró” győzelmet…

    Nem mondanám hogy valakinek szurkolok, inkább azt, hogy valakik ellen (elág polarizált poziciók)… a lényeg, hogy nekünk, értünk, profin teljesítse majd küldetését.

    Azért én meghallgatnék egy Coltea Tibi – “Talpra magyar” vagy egy DJ Irsay feat MC Kerekes -”Húzzunk bele” műsort …
    (na tudom, hogy nem ők szerepelnének, csak eljátszodtam a gondolattal…)

  2. Turos Lorand

    Egyetlen kolozsvári csapat indult a pályázaton. Fikázzuk le gyorsan, mert ez a magyar virtus! Inkább szurkoljunk a Micula brothers-nek, vagy a magyar adás gyanánt Lagzi Lajcsit ömlesztő Fény FM-net!
    Barátom, ezért nem pályáztunk mi Kolozsvárra, meg azért, mert vannak ott helyben emberkék, akik legalább olyan őrültek mint mi és belvágnak. Hajrá!

    a “city”-s