Rá dió




Namármost, mintha egy csöppet, sokat dicsekedtünk vón, rádiósilag, az elmúlt időszakban. S valóban számszerűen sok van és még lesz, DE…
a minősg…. na ez itt a bökkenő, ahogy azt Hamlet kolléga mondja, Arany János szavaival… Idézek:
nem engedünk a huszonegyből,
több tíz bankkártyát találtak.
Orbán már már allergikus a PD-re,
fonetikusan írom: megnyitották a Zihi barlangot, mondta valaki a Zicsi barlang helyett
és tovább is lehetne sorolni. Halló ébresztő!!!!! Most nem azt mondom, hogy mindenki reinkarnálódjon szegény Péchi Blankában… de tessen igényesebbnek lenni, mert ha nem….. azt írja az Audióvizuális törvény:
A Tanács felel a román nyelv helyes használatáért, valamit a kisebbségek nyelvén sugárzott műsorok, helyes nyelvi használatáért. Itt a mandátum végén, Petőfi nevében nekiállok büntetni, az volna ám a móka.
Magzarán Uraim van laska, tessék rá több diót szórni. Igényesebben na.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “Rá dió”

  1. Sándor Szilárd

    Már elég rég szégyenkezem (én is) hogy a honlapunk tele van helyesírási és elütési hibákkal. Tudom, hogy a szégyenkezés nem segít a helyzeten és még csak nem is magyarázat a rengeteg tennivaló (sem). Remélem sikerül majd kijavítanunk és a szégyenérzetem is megszűnik addig. Egyelőre szakképzetlen (köz)munkaerő, sofőr, menedzser, közmunka-szervező is vagyok és közben papbácsi is … a honlap helyesírási hibának a fő bűnbakkja is.

    Ha erre jársz a Nyárád mentére Attila bácsi nem kell mentét vegyél, mert nem fúj éppen annyira a szél, de ne állja folyópatak szélére:-)

    szilárdbácsi

  2. Köllő Katalin

    Na, ja, én is hallottam ilyeneket a kolozsvári rádióban, hogy aszongya hogy “elfogadták az egyetemi csártát”, azt hittem kivetem magam a 3-ról hirtelenjében, korán reggel. Szóvá is tettem, illetékes helyen …
    Ja, és amúgy a bűnbakot egy k-val írják szilárdbácsi. Szép napot.

  3. Sándor Szilárd

    Köszönöm ,
    ( a megjegyzést a bak és bakk kapcsán viccesnek, stílusosnak és érdekesnek találtam … nehéz lenne megállanom szó nélkül :-)

    a lényeget sem az öngúny(a) sem pedig a fekete kecske (bűnbak-állatkája … amit el lehet verni mások helyett ) nem másítja meg.

    szilárbácsi

  4. Administrator

    igen , igen néha mellé verjük, meg bakizunk, de nehogy má… eznekünk hobby, másoknak meg kenyérkereset, a mi blogunk hány emberhez, jut el? hát egy rádió?
    Peresze disznóság, hogy nem ellenörzöm az írottakat!
    én,vétkem, én vétkem, ó igen nagy vétkem, de őszintén