verseny




Május 22.-én kezdődik a frekvenciaelosztási verseny. Kiadunk 52 rádiós engedélyt, amire több mint 800 jelentkező tette le a papírjait.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “verseny”

  1. Sanyi úr

    Nem kapcsolódik, de szóvá kell tennem:
    Hogy az izébe van az, hogy havonta növekvő összegeket kell fizetni a kábeltévé-szolgáltatónak? (Astral, Kolozsvár).
    Ráadásul a “kasszásnő”, aki egy 200 kilós pokrócfejű bunkóparaszt, támadóan számonkéri az emberektől, hogy van-e otthon számítógépe, ha meg nem akarják elmondani, akkor erőszakoskodik, hogy be kell vallani, meg izé (naná, hogy terjeszkedni próbál az Astral is az ISP-piacon, mondjuk a környéken elég kevés sikerrel)

  2. uj szekoly

    Ez az árkérdés nekem is a begyemben van, irtam is errõl egy kis levelecskét, de Gáspi nem méltattál válaszra…lehet nem vetted észre…
    Vásárhelyen sokkal kevesebbért, sokkal többet és jobbat kapsz…mármint szolgáltatást kábelileg…na…
    És pl. Udvarhelyen miért kell különpénzt fizetni az RTL KLUB mûsoraiért, amikor Vásárhelyen nem kell, és miért nem lehet nézni a TV2- t, mikor Vásárhelyen lehet…irtam az Astral irodában is egy panaszt a füzetbe, de még semmi sehol…igaz csak egy hete irtam…
    Na elégedetlenkedtem eleget…szép napot…csácsumicsá

  3. Administrator

    Provokálunk, provokálunk, hogy aztán a Duna újra velem törölje fel a pádimentumot….
    Az Astralnal, vagyis a UPC-nél dolgoznak a témán. Magam is beszéltem a csíki vezetővel aki egy kedves ember de nem ő aki akadályozza. A UPC Romániát nézi és 7% az neki nem tétel. Remélem, hogy nemsokára megoldódik, addig is írjatok levelet, az Autonómia csatornáért, hogy tanújjatok, oszt ne legyetek a kereskedelmi tévék mákonyán elidiotizálógó, rekámcélpont, hamis nezettudattal rendelkező, renegát, rossz magyarok, hanem a nemzetgerinc kálciuma, roppantjhatatlan konogsággal, az égbe nyúló…..

  4. mary poppins

    “Nálunkfele” a mindenféle kábeltv-dijak valutában vannak meghatározva, ezért változó (enyhén) a havonta fizetendő összeg.