Monica és Irinel




Sokszor, szok az ember elmélkedni, üres vidéki óráiban azon, hogy a média bizonyos képviselői, a színvonal skálán képesek-e lejebb csúszni. Hol van az abszolút alsóhatár, a mocsok régióban? Persze nem könnyű a jóslás, mert az embernek mélysége eddig feneketlennek bizonyult.
Itt van most a B1-tv-n egy újabb realiti Só. Monica és Irinel. Irinel jó ötvenes, gazdag világfi, nem éppen az adoniszi értelembenvett férfi és Monica érettségi előtt álló, vidéki lány. A férfi udvarol a középiskolás lánynak és mindennel elhalmozza, pénz, ajándék, néha helikopterrel viszi iskolába. A lány modell, divatbemutatókon. Irinel és Monica minden nap órákon keresztül, fennen hirdeti, hogy Romániában, a középiskolás lányoknak, van esélye a minőségi életre ha jó helyen udvaroltatnak maguknak.
Namármost a közélet felháborodott a műsorra és tőlünk várják a megoldást, ami régi római szimbólikában egy hüvelyk újj lefele.
Ma tűrgyaljuk.
Kérdésem: a tanügyminisztériumnak, az újságírók szakmai szervezeteinek, egyébb civil szervezeteknek miért nincs véleménye az ügyről, miért mutat ránk mindenki: betiltani, felnégyelni…
Tudomásom szerint egyesek a betiltását fogják kérni, én az este tíz óra utáni idősávba való sugárzást fogom javasolni.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

8 válasz: “Monica és Irinel”

  1. mary poppins

    Mert egyszerűbb azt mondani, hogy cúnya, cúnya audiovizuális tanác. Mert még mindig nem tanultuk meg, hogy az értéktelen dolgokat nem betiltani kell, hanem nem fogyasztani. Mert a sajtó nem elég érett ahhoz, hogy önmagát szabályozza és képes legyen bizotsitani egy minimális szinvonalat. Mert a sajtónak könnyebb egy felsőbb hatalomra mutogatni, ami betilt, felnégyel stb. mint megtanulni a minőségi kritikát. Mert… folytassam?

  2. Horváth Róbert

    Gáspi, neked ugye nincs kislányod?

  3. uj szekoly

    mary poppins mindent elmondott…

  4. Béfé

    Ne tiltsd be a hulyeseget. Munka nelkul hagyod a humoristakat.

  5. Administrator

    Van kislanyom, de nem hiszem, hogy csupán egy hatósag feladata, a gyereket élet hülyeségeitől megóvni

  6. dzsokko

    nem is a kislanyod vagy egyaltalan a gyerekek,de az a musor borzalmas!!!!tenyleg!!

  7. M.Zoli

    A valóságsó szervező cégekre (médiatársaságokra) különadót kéne kivetni. Ha ilyen jól megy az üzlet, és ilyen hülyeségekre (szvsz) tudnak költeni (helikopterrel vinni a leányzót iskolába) akkor ott a helye a luxus adónak.
    Egyébként, pedig tényleg nem marad más lehetőség szülőként mint kikapcsolni a tévét.

  8. Szabo Ildiko

    Mást már bepereltek volna eddig kiskorú megrontásáéert. Pedig a törvény is tiltja.