egy nap a sok közül




Engedélyt kapott a műsorszolgáltatásra egy újabb Iko „termék”. Az Iko Poland, ami magyarországi hátszéllel jött létre, műsorszolgáltatási engedélyt kapott Soport + kanális indítására. Az új sportcsatorna Romániában, Magyarországon és Lengyelországban szándékszik működni. Lészen foci (holland, német stb.) meg egyéb küzdősort. Egy kanális férfiaknak. A stúdió Bukarestben fog működni.
Hoztunk a Román Állam költségvetésének 600 millió régi lejt (kb. 20 ezer USD) is, büntetésekből. Még mondja valaki, hogy nem érezzük magunkat felelősnek az ország költségvetése miatt. Nagyjából pornográfiát kimerítő reklámokról van szó az Antena 1 és a Tv Klumea csatornákon. Egy rádió is befutott a büntetések zsákutcájába, mégpedig a Radió XXI. 50 millió régi lej, a rejtett mikrofonos műsor miatt, amelyikben az emberi méltóságot sértették meg.
A Ringier nem óhajt csatornát indítani Romániában. Hírlik, hogy a Lagardère óhajt tévét indítani Romániában.
Holnap dönt a közigazgatási bíróság a Parlament által meghosszabbított „mandátum szavatosság” ügyben.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Megjegyzések lezárva.