… és újabb csatornák….
Két csatornára kért engedélyt a francia Lagardere , francia médiatröszt. Ők Romániában jelen vannak az Europa FM valamint a Radio XXI-el. Most kapott engedélyük az Europa 1tv és Europa 2tv névre hallhgat. Az egyik általános lészen, míg a másik a 6-16-os fiatalokat célozza. Várhatóan egy év múltán kezdenek sugározni. Kanálisonként 1 millió Euróval indítanak.
Ennél valamivel többet szán egy görög befektető az Euro Channel csatornára, amelyik szintén ma kapott engedélyt. Elbeszéléseik alapján hírcsatornának szánják a két hónap múlva induló tévét.
Vadim Tudor szereplései is hoztak némi pénzt az államkasszába, O TV 250 millió régi lej… de érdekel ez még valakit?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

11 válasz: “… és újabb csatornák….”

 1. levi

  Negyedik hírtévé? Jó ez nekünk?

  Mit hallottál, behozza Vantu a VIVÁT?

 2. levi

  Juteszembe: Andrei Gheorghe kért/kapott már frekvenciát a Radio Deejay-re?

 3. Administrator

  egyikről sem tudok
  Hogy hírtévé sok-e? Még jön a Patriciu-é is… akkor lészen Szüret

 4. bit

  több száz tv adó van már Ro-mániában, de erdélyi és magyar nyelvű nincs.
  pedig megvan az az 1 milkó rá valahol, csak meg kell keresni.

 5. Administrator

  hideg, hideg, hideg, hideg……

 6. gregorio

  hogyhogy nektek ennyi hírtévétek van? nálunk Mo-on csak egy van, az sem éppen tárgyilagos… Romániában tévét csinálni vmiért jobb üzlet?

 7. Administrator

  Gondolom összefüggésben van ez azzal, hogy Romániában egy 23 milliós ország, ugyanakkor a médiában a veseny nagyobb, a törvények több lehetőséget adnak. Egysze majd beáll a piac…

 8. levi

  Patriciunak is hírtévé??? Az már sok(kkkk)!

  Bit! Hidd el, nem várom azt az erdélyi tv-t. Nem kell nekem még egy Duma Tevevízijóó. Inkább reggel nézem az RTL gagyiságait, vagy a Realitatea-t. De nem is lesz egyhamar erdélyi magyar tv. Nincs pínz rá..

 9. azazello

  nincs egy lxxxxt

 10. SENYA

  Valaki nem tudja Romaniaban hol megy a viva?

 11. Administrator

  Mellik Viva?