csönd




szólt ma telefon… elnézést de hol az a fax amelyik… mi van ömökkel miért nem válaszol senki a kérésemre…kellene egy sugárzási engedély… hogyan kell kiváltani a műsorszolgáltatási jogot, mert szeretnénk a Székelyföldön… Atikám garatulálok hallom kineveztek, akkor szólj már azokanka f…. Testvér nem akarják az egyik klippemet lejátszani nem lehetne… látta a tegnap azt a műsort, hogy a cigányok…
Beszéltem Hunorral azt mondja a héten sem lesz semmi. Sőt a PSD szárnyakat kapott és jelölt egy új embert. Victor Socaciu folk énekes aki annak idején rígatta a Paunescu féle dzsemborikon a népet. Magyarán hatan vagyunk négy helyre. A Honanyák és a Honatyák a parlamenti magányban, titkos szavazáson, nemsokára kihúznak két nevet a listáról. Az elmúlt hetek “autonóm törekvései” valószínűleg szerepet fognak játszani a szavazásban. Magyarán kb. Ceausescunak volt annyi esélye a kivégző osztag előtt, mint most nekem.
Nem zavar. Tiszta a lelkiismeretem, a vártnál több sikerült, sokat tanultam a marsalbotok meg úgyis ott vannak a hátizsákjaimben… csak ez az ex lex állapot ne volna. Nem tudok egy hétnél több időre szervezni. Ez nagyon zavar. Nagyon.
Na de szép az ősz…………………………………………………….. s ez a legfontosabb

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Megjegyzések lezárva.