Cafe Tutun




Holnap 11 sajtótájékoztató, szeretettel várunk mindenkit!
MA keresett az Antena 1, Antena 3, A PRO tv, Infopro… ezek nem tudják, hogy már nem vagyok hatósági ember? Vagy mégis ér valamit a fesztivál? Szegény Sipos Levente azt hiszem már bent alszik az irodán, nekem meg holnap varnak még egy fület mert a jelenlegiekkel nem tudok, csak három telefonon beszélni egyszerre.
Figyelj Sajtó!
Számodra lesz a Palotából internetes összeköttetés 5 gépen, hála Dupp Sanyinak és a Carocom-nak. Meg lesz tematikus póló is hála a Garfiklandnek. Olyen rendese emberek is vannak ebben a városban, hogy meg sem érdemeljük. Kösz mindenkinek.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “Cafe Tutun”

  1. 14. fesztigyál

    http://www.youtube.com/watch?v=jNZfLYxetys

  2. Administrator

    Köszönet Neked is az önzetlen munkádért!

  3. Lompos

    Szegény Sanyi, jól elkeresztelted! Állítsd már fejetetejére azt a “pp”-t

  4. Lompos

    …meg biggyessz egyet a pékből a Carocom végére is…