Első nap az “új munkahelyemen”




Itt vagyok, pedig másként is tehettem volna.
Hat éve mikor először választottak meg, nem volt sok gondom. Egy olyan pozíciót örököltem, ahol ha csak köszönök a portásnak, már többet tettem, mint elődöm. Emlékszem mikor megjelentem az első MUER gyűlésen, úgy köszöntöttek, mint az első főhivatalnok aki megtiszteli őket… Na szóval szerencsém volt sok dologban.
Másodjára?… ott ahol alelnök voltam? Ha nem érem el újból, akkor a közvélemény szemében már meg is buktam. Megválasztásom is egy nyolcadik oldalas hír lesz, ha lesz. (vannak erdélyi magyar lapok, ahol a megválasztásom még hírértékkel sem bírt) Kit érdekel az a hegymászó, aki másodjára teljesít egy nehéz kihívást. Pedig most nehezebb a helyzetem. Pár éve a hatalmas belsőhatalmi harcok is közrejátszottak az alelnöki megválasztásomban. Akkor nem ismertek igazán a kollégáim. Páran azt gondolták hamar zsebre vágnak. Nem így történt. Most már ismernek, tudják hibáimat, erősségeimet….
Na megyek dolgozni. Van egy vízióm az elkövetkező feladatokról. Annyi az ismeretlen, hogy konkrét terv még nincs. Meglátjuk.
Tény, hogy az alelnököt titkos szavazással, zárt ülésen választják a tagok.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “Első nap az “új munkahelyemen””

  1. Metoikosz

    még advent van, de mindjárt itt van karácsony!

    Békés karácsonyt!
    Metoikosz

  2. Gábor József

    Drága Attila!

    K…va sz…r lehet neked. Új munkahely…újabb ki,-behívások! Szerencsére vagy te annyira exhibicionista (Hú…! Le tudtam írni!), hogy ebbe már nem fogsz belerokkanni. Mielőtt még azt hinnéd, hogy újabb irígyed próbálkozik “itten téged fikázni”…Ne tedd! Biztosan vannak “esendö” pillanataid, amikor a “hivatalnok” feleselget a “múvésznek”. Komoly dilemma -lehet. Ám vígasztaljon, hogy a hivatalnokra legalább annyira szükség van mint a művészre. Én azért azt a nagyszájú csepürágót inkább szeretném látni.
    Boldog Karácsonyt!

  3. Felhők alól is...

    Karácsonyt!