Karácsony




Az idén errefele elmarad a fehér Karácsony, mondta a rádió. Majd megnézzük a tévében, hogy igaz-e?

Kindenkinet Ünnepet

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Karácsony”

  1. misi

    na neee, ha csak ezért tennéd, be ne kapcsold a tévét (még munkaízű lenne az ünneped :P ) -> hallásod remek, a rádió aszongya:
    “(met/1223/ Ködben jön az angyal, nem lesz fehér Karácsony. Felmelegedés és szürkeség jellemzi az ünnepi hétvégét. Sűrűsödik a köd, ami nem csak lehangoló lehet, de jelentősen megnehezíti az autósok dolgát. Gyenge lesz a légmozgás, csak a hegyvidéken fúj hevesebb szél. A hőmérséklet Erdélyben napközben 0 és 8 fok között, éjszaka és hajnalban mínusz 6 és plusz 2 fok között alakul. Mint megszoktuk, a Csíki medencében és a Hargitán lesz a leghidegebb, Maros megyében az értékek középarányosa várható. Vasárnap É-Erdélyben és a hegyvidéken alakulhat ki havaseső, lágy havazás. Maradnak a fagypont feletti nappali értékek, és tovább sűrűsödik a köd. Változatlanul ködös, borongós, szürke lesz Karácsony első napja, 1-2 fokkal kisebb nappali értékekkel. Mínusz 2 és plusz 5 fok közé állnak be a hőmérők napközben, majd estétől lehűlés indul, mindenhol fagyokat hoz a jövő hét. Mínusz 12 és mínusz 4 fok közötti értékekre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Ügynökség (ANM), a késői kántálóknak tehát jó lesz vastagon öltözniük. A kedd és a szerda is hidegebb lesz az előző napoknál, oka egy markáns északi ciklon a magasban, amely a lehűlés mellett csapadékot – helyenként havat is! – és a hidegfront tüneteit hozza magával.”) lenni a teljes idő-monológ. angyalilag. :) szép ünnepet neked/nektek!

  2. Administrator

    ez igen szolgáltatás. Mennyivel jövök?