Beperelve




Tennap este Dimbovica parti magányomban, ujjaimat a távirányító gombjain izmosítottam. Ha igaz az, hogy a tv az ország tükre akkor jó hülye országban élek, vagy csak én vagyok bolond egyedül. Nem variálom.
Csak azt akartam mondani, hogy az egyik adón megtudtam, hogy be vagyunk perelve (CNA) a Legfelsőbb Törvényszéken, munkaköri tevékenység mulasztása miatt. A felperes Gh. Funar, a Nagyrománia Párt szenátora. A volt kolozsvári polgármesternek az a gondja, hogy nem követjük az országos és a helyi magyarnyelvű műsorokat, vagyis nem tartjuk állandó monitoring alatt. Ennek következtében részeseivé váltunk bizonyos terror cselekményeknek.
Hát ami igaz az igaz, hogy néhány magyarnyelvű műsor terror cselekmény a kultúra, a magyar nyelv, a jó ízlés ellen…
(persze csak viccelek)

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

7 válasz: “Beperelve”

  1. edina

    Ajánljatok fel neki egy, a magyar műsorokat monitorozó állást úgy, hogy minden mást abbahagy. Kapna vagy 5 tévét, amin egyszerre nézheti a magyar műsorokat. :D

  2. kesztió

    Szerintem nem viccelsz. (Amúgy terrorcselekmény kéttagú szóösszetétel, úgyhogy egybeírhatod nyugodtan… :) )

  3. Administrator

    az utolsó megjegyzls Funárnak szól. Ahogy ismerem a bejegyzést használta volna dokumentumnak a törvényszéken.

  4. CNA-hr. kov.

    akkor en vajon mit csinalok egesz nap????:)

  5. Pénz, Befektetés

    No persze csak viccel ;)

  6. Péter

    bocs, elszurtam, nem ide szantam

  7. Schillinger Péter

    Tisztelt Gáspárik Úr!
    Én eme hírt innen, a Blogból tudtam meg. És úgy kommentálom: Kedvenc jómadarunktól nem lehetett mást várni. Ott folytatja, hol 2004. júniusában Kolozsváron abbahagyta. Csak most Bukarestben.

    Őszintén kívánom, nyerjék meg a pert.

    Tisztelettel és barátsággal:
    Schillinger Péter
    Dég / Magyarország