még vagyok




szóval az úgy van, hogy vagyok csak egy kissé jobban szétaprózva az átlagnál. Egy nap bekopogtatott az Idő és mondta, hogy lejárt. Öt éve felvételiztem a Jászvásár-i (Iasi) Al. Cuza egyetemre doktorátusra. Vizsgázgattam, írdogáltam de a már említett Idő komám, elunta az üldögélést. Szóval ahelyett, hogy itt hadakoznék befejeztem a munkát és megvédtem a katedrán. Nem akarok felvágni de voltak már könnyebb diadalok is a történelemben. Hátra van a nyilvános megvédés áprilisban. Amúgy pedagógiai tudományok doktora leszek. Interdiszciplináris munkám a pedagógus képzés és a színésznevelés kölcsönhatásait taglalja.
Amíg a Mű készült próbáltam figyelni és láttam is, hogy a világ valamikori első kulturális tévéje, a Duna, Marosvásárhelyre hozta a Dupla Kávé zenekart, arra színpadra amelyen Szabó Ernő, Kovács György, Lohinszky Lóránd, Bács Ferenc alkotott.
Látom, hogy a MÚRE hónlapja napokig alszik és a feltett kérdésekre nem válaszolnak (nem kellne egy médiafogyasztói egyesületet létrehozni, amelyik az információhoz való jogot követelné?) Olvastam egy hónlapon egy RMDSZ patronálta alapítványban tevékenykedő lap RMDSZ fikázását (ez már demokrácia) Adtuk a büntetéseket is: legutóbb Huidu és Gainusa (ezek olyan Bagi és Nacsa páros csak van humoruk) kapott egy 100 millás (régi lej) büntit homoszexuálisok kifigurázásáért.
Szóval ez az élet Babócsai néni!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “még vagyok”

  1. régi blogolvasó

    Gratula, Doktor úr. Főleg, hogy volt zitzflájsod a MŰ megírásához. Sok sikert a nyilvános megvédéshez.

  2. Sunci

    Üdvözlet a köreinkben! :-)

    Es mondd, annyira csont nelkül atment a helyi vedes, hogy mar egy honap mulva nyilvanos? Ez remek! Nalunk fele, müszaki tudomanyokban legalabb 1 ev van a ket esemeny között, söt a mü benyujtasatol a diploma osztasaig laza 3 ev. :-)

    Ha tulleszel a nyilvanos vedesen is, akkor gratulalok, ezt ugy szokas.
    Hol lehet elerni a müvet? Szivesen belelapoznek.

    üdvözlettel,