átmentünk




Miközben megintettük a Telesport csatornát mert nem tartja be a műsorrendet, felfüggesztettünk egy-két reklámot és szavazáson úgy döntöttünk, hogy a B1 tv: 14-1 Basescu javára, hírműsora nem sérti a kiegyensúlyozottságot (!!!!) megjött a behívó a Parlamentből. Sürgi menni kell mert tárgyalják a tavalyi éves jelentésünket. A Parlament meg olyan mint a hígfosás, meg a halál, ha menni kell akkor menni kell.(Közben olyan itt a Bukarest ring előkésztése mint Batukán idején lehetett. Ezért a tennap gyalog indultunk el a Parlamentbe, ahová nehezen engedtek be, mert oda gyalog utoljára, a 89 előtt az elítéltek mentek alapot ásni.)
A szakbizottságban még vérszag volt, az elmetszett nyakú köz-tv jelentés nyomán. Átmentünk, a szokásos: jó, jó de …. na szóval tessék igazságosabbnak lenni, – bátorítással. Következik a két Ház közös ülése, ahol szavaznak a jelentésről. Szerintem nem lesz baj.
Jó közbeszólása volt Adrian Paunescunak aki azt mondta, hogy „ önök már-már olyan függetlenek, hogy mind a két lövészárokból egyszerre lesznek kilőve”. Szerintem ez dicséret. Vajon tudja, hogy a lapjában az akit Hajdú Győző rendszeresen pocskondiáz, az én vagyok?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “átmentünk”

  1. dihor

    Na, nagy dolog volt? Ugye, hogy lehet poénosan is írni? Csak így tovább!

  2. Kochán Attila

    Szerintem: A parlament lenyügözö, nem elitéltek építették,a bejutás teljesen problémamentes volt amikor én két hete ott voltam.A Bukarest ring előkészítését profi német cég végezte, egyébként.
    Uram, Gáspárik Attila, maga egy primitív alak!!!!!!!

    (HÍGFOSÁS??????????????????????????????????????)

  3. Administrator

    NEm a ring építészeit vontam kétségbe, hanem azokat akik nem találtak alternatív útvonalakat. A palotá szépségének megítélése magánügy. Elítéltek és katonák és erőszakkal odaküldött munkások építették. Hígfosás? Magyar szó nem? Van-e jogunk ítéletet mondani felettük?