Ember a nézettség mögött
Mennyit ér az újságíró véleménye? A hír és vélemény szétválasztása. A szerkesztő szűrő szerepének megerősítése. Törvény és/vagy önszabályozás. A tegnapi konferencia kulcsmondatai voltak az előbbiek. Osztottunk szoroztunk. Természetesen azok voltak jelen, akik megpróbálják betartani a törvényeket és az etikai kódexeket.
Az alkotmány biztosítja a szólásszabadságot, de mit adnak cserében az újságírók? Átláthatóságot és felelősséget jött a válasz, egyelőre a szakértők szájából, de én láttam a szemem sarkából, hogy sokan jegyzeteltek. Tény, hogy jó kis párbeszéd volt és ma folytatódik a : Műsorvezetők (moderátorok) páholyával.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Megjegyzések lezárva.