Farkasházi Tivadar Romániában?




… s jönnek újabb csatornák… az Iko Románia kft. Újabb négy csatornát szán a romániai és a magyarországi nézők számára. A Poén olyan vicces programmal jelentkezi, filmek, műsorok stb. Azt ígérték, hogy Farkasházinak a Rádiókabaréja is ide költözik ( a műsorrácsban benne van). A Crime bűnügy filmekkel és dokumentumfilmekkel jön. A Series sorozatokkal pl. Lost, ha valaki még nem látta kétszer. A Reflektor meg a sztárok világába kalauzolja a tetves, elnézést, a kedves tv nézőket. Lesz itt műsor.
Harmadszori nekifutásra letárgyaltuk Gigi Becali tv-s kérelmét de a szükséges hatból csak egy szavazatot kapott. Kedves Becali kedvelők, egyenlőre meg kell elégedjetek azzal, hogy minden este minden csatornán őt látjátok. Boccs.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

9 válasz: “Farkasházi Tivadar Romániában?”

  1. Egy pájdágágász

    Nem ártana időnként egy-egy szinonimát használni, pl. csatorna helyett kanálist.

  2. korrektor

    Az “egyenlőre” nem ugyanazt jelenti, mint az, hogy “egyelőre”. Ismét azt kell mondjam, hogy KÁR a tartalom miatt. Nagyon beleront a mondanivalójába a gyakran igénytelen, kapkodós stílus.
    (Ez a bejegyzés tul.képpen kizárólag Önnek szól, nem ragaszkodom hozzá, hogy szerepeljen a kommentárok között.)
    Köszönöm a figyelmét!

  3. sanyi

    Remelem Farkashazi marad ott ahova valo, azaz otthon es nem fogja itt szennyezni a legkort. Eppen eleg, hogy a Hocipot tonkrezuzta, a radiokabaret napi poltikai temak szolgalataba allitotta es meg a Heti Hetesbe betette a segget… Mondom megegyszer, nem hiszem, hogy o kene itt ossza az eszt…, ahogy egyik se odakintrol…

  4. Szia

    Inkább Becalit nézzük mint téged meg a pártodat the udemeráj rebut.
    Az legalább kiáll a népe mellett nem ugy mint ti.

  5. Csifo János

    Aggyisten’ Attila.
    Örülök a blogodnak,itt szeretném elmondani, nagyon bosszantó, hogy a vásárhelyi TTM szövegírásában nem használnak, sem román, sem magyar karaktereket. Annak ellenére, hogy örvendetes a magyar megjelenés, talán be lehetne szólni, hogy a XXI sz-ban élünk Európa szegletén, és találjanak negoldást a magyar betvek használatára. Ölellek, János.

  6. arnulf

    Szvsz ideje lenne mar leszallni a helyesirasrol. Nem vagyok en senkinek a prokatora de mar unalmas nem beszelve arrol mennyire kicsinyes. Egyet lehet erteni azzal amit ir vagy lehet vele vitatkozni de ha a helyesirasi szabalyokkal akartok bajlodni meleg szivvel ajanlom a magyarora pont comot
    vagy vmi ilyesmit.

  7. Egy pájdágágász

    Attila! Remélem, arnulf megjegyzését nem veszed komolyan.

  8. Administrator

    Kedves János!
    Örülök a talákozásnak. Az általad említett problémát olyan jó lenne ha a tv nézők, az újságírókat tömörítő szervezetek jeleznék a műsorszolgáltatóknak. Ha a Hivatal szól annak más értéke van. Természetesen mi is “odahatunk” de jó lenne ha ők is éreznék, hogy nem babra megy a játék.

  9. argo28

    Tisztelt
    Egy pájdágágász – ez se helyes, mert ez pedagógus lenne MAGYARUL,a magyar helyesírás szerint, igaz ha lehet, ne használjuk egy mondatban többször ugyanazt a szót, de a ‘kanálist’ – hát az már ki ment a divatból,maradjunk a ‘csatorna ‘ szónál, mert az aki használja, tudja a munkáját és a helyesírása sem von maga után kétséget.
    de ne a helyesírásról kellene itt beszélni/ beszólni.

    argo