Akkor Buki




Bukarest: vagyis Buki, Bukhálé, Bukurisztán, Bukurváralja, Buka Rest kétszer fárad… Elvonultam egy csöppet mert az idén döntéseket kell hoznom, s gondoltam, hogy a hegyek, a hó… majd meglátjuk. Tegnap alig fértem be az amúgy szűknek, nem mondható irodámba. Itt vártak az év végi őrületek. Kb. 200 üdvözlőlap amin kis fenyők, őzikék, gömböcskék, hópelyhek, kis falusi templomok, emelkedettnek szánt mondatok… Sehol egy kis szellem, egy kis karakter, egy kis eredetiség. Mindenki akkora vallásos meg, fennkölt, magasröptű, szárnyalóvá válik, hogy én nem tudom elérni, így hát le is mondok róla. Na akkor még vannak a reklámtasakok, tele határidőnaplóval, „jópofa” cuccokkal, van 15 névjegykártyatartóm, tucat papírvágóm és golyóstollam valamint kínai asztaliórám… szerencsére befutott egy pár üveg jó bor is, végre lesz mit adnom, az orvosoknak és egyéb intézményeknek… A határidőnaplókat már a tegnap kiosztottam, titkár néniknek, sofőröknek, parkolós bácsiknak, lakóbizottságnak, mert azért ők elvárják és megérdemlik (ha nem érted ugorj a bejegyzés első szavára). Van egy ortodox naptárom is amit a gálfalvi rendőrnek és az otthoni postásnak szoktam „donálni”. A végére marad két kalács a családnak… A két legjobb cucc az egy rögbi labda amit az Antena 1 adott. Mindig vágytam egy ilyen lasztira, habár még nem tudom használni. Persze az ajándékozó teleírta a sztárok aláírásával de az gondolom, az első esős meccs után megoldódik. Oszt még van egy nagy ikonom amit a krajovai püspök küldött. Na ezekről ennyit.
Utálom az ünnepek vámszedőit, nem elég, hogy 142 idétlen semmit mondó SMS terhelte a nyugalmamat még ezek a …. már látom, hogy szép nyugodt évem lesz…most megyek Dan Diaconescuzni

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “Akkor Buki”

  1. Durst

    Jó reggelt!!!!!
    Ha erre jársz, kaphatsz tőlem is valami hasznos ajándékot…de ne add tovább!

  2. Spaga

    Penzet nem adnak? Mennyi lehet egy ajandek merteke? S ha nagyobb Visszakuldik?

  3. Administrator

    Dursty Boy Producerek Producere, nem lesz bajod a Dunánál, hogy engem olvasol? Várom az ajándékodat, hogy neked legyen jó, mert jobb adni mint kapni. Megyek a Szemlére mert van már repülőjárat Ma Rossz Vásárhely és Budinpesta között. Lészen valami jó film????

    Spága? Nem hiszem, hogy olyan fontosak lennénk, meg mire adnák? Az ajándék mértéke nem haladhatja meg a 300 Eurót, kb. 10 millió lej. Nem volt rá példa, hogy meghaladja, persze arról sem hallottam, hogy valaki visszadott volna cuccot mert meghaladja a törvényes keretet. Nem értek az ikonokhoz de azt hiszem ez volt a legnagyobb tétel eddig. Nehogy valaki azt képzelje, hogy valami régi motyó. Olyan fényes amilyen minden repülőtéren kapható.