Frunda homoszexuális?




Ma újra magyar témánk is volt. Már miért ne lenne? Hát hogy telhet el egy nap, hogy valahol vakali nem orrba… szájba vagy éppen a hátsófelébe… Kllett nekünk a hatalom. Most Antonie Iorgovanon volt a sor, hogy a B1 tv-ben Frunda szenátort, homoszexuális, csürhe banditának nevezze, aki a román állam pénzén alázza a Nemzetet… Szólás szabadság van. Meddig? Örök vita ez közöttünk. Természetes, hogy egy főtisztviselő többett kell elviseljen, de a műsorvezetőnek közbe kellne lépni, boccs KELL. Itt csak nézett ki szomorú fejéből. Ez még nem volna olyan nagy problem, elég erős a mi Gyurink, hogy megvédje magát… a fő hiba az volt, hogy Iorgován mellett Pruteanu, bukott nagyromániás szenátor húzta a baszzust. Ment a magyar ellenes cucc mint rendesen. Ami végképp nem vitatható, az az egyik határozatunk amiben világosan áll, hogy minden vitatott helyzetben meg kell kérdezni a másik felet is. Továbbá van még egy olyan is, hogy kisebbségeket érintő ügyben az illető kisebbséget is meg kell szólaltatni. Mindez együtt 50 millióba került a B1-nek. Nem akarok kitérni arra, hogy milyen körülmények között került megszavazásra. Fáradt vagyok és unom. Miért nincs legalább egy civil szervezet amelyik felemelné a hangját a kisebbségellnes uszítás miatt. Nem az RMDSZ-ről van szó. Egy hiteles civil, szervezet…. Provincia hol vagy?
Csodálom Frundát, aki az elmút két hetet úgy csinálta végig, hogy közben eltemette az édesanyját…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “Frunda homoszexuális?”

  1. 6árőr

    A Védőhálóból kinőhetne (http://erdely.ma/hatranyban.php?id=15545) egy ilyen szervezet.

  2. mary poppins

    Furndának valóban nem lehet/lehetett könnyű. Engem azonban az emlitett kijelentésben (illetve az ehhez kapcsolódó reakciókban) egészen más zavar: miért van az, hogy egyetlen civil szervezet sem ugrott nagyot azért, mert egyértelműen pejorativ értelemben, “szitokszóként” használta a kedves szenátor bácsi a “homoszexuális” szót, a műsorvezető egyetértő hümmögésétől kisérve?

  3. sch t

    Jó a cikk a filmszemléről. sajnos lemaradtam róla! Mikor csinálunk máe egy filmet?

  4. Sándor

    én pedig a nénikék, bácsikák százezreit csodálom, akik az 1,5 millió lejes nyugdijból ugyanakkora összegû havi gazszamlat fizetnek ki, s a parthû nepujsagot kiolvasva még meg is sajnaljak szegeny Frunda bacsikankat.
    En is nagyon sajnalom, meg Verestoy becsuletes, derék barátunkat is.

    a legjobbakat

  5. Kelemen Attila

    Ott van az ERMACISZ/MACISZESZ.