Erősít a PRO




A tegnap újabb két csatornával bővült a Media Pro birodalom. Két új csatornára kértek műsorszolgáltatási jogot. Az egyik sport, a másik business tematikájú lesz.
A sportcsatorna befektetése 800.000 USD és bevétele évi 300.000 USD-re van taksálva. Számításaik szerint 2009-re hoznák vissza a költségeket az Info Sport. Lenne benne sok hazai labdajáték és alsóbb osztályú foci.
Ha így lészen akkor jó lészen, mert akkor ahol a tv ott a szponzor is érdeklődik és talán a kézilabda, röplabda, vízipóló újra ébred álmaiból. Talán.
A Business Club üzletembereknek szól majd és életstílust is propagál. Mind a két csatorna fizetéses lesz, vagyis nem a széles néptömegek vannak a célkeresztben. Adrian Sarbu a médiabirodalom irányítója szerint nem számítnak többre, mint 400.000-450.000 ezer nézőre az üzleti tv-vel kapcsolatban. Várhatóan szeptemberben indulnak a csatornák.
Ugyancsak tegnap kért sugárzási engedélyt, Silviu Prigoana a Realitatea tv valamikori elindítója, az Etno és Taraf tulajdonosa, egy business csatornára amit már március 5.-én elindít(az idén). Tőzsde és interaktív tőzsdézés is van az ígéret tortán.
Eddig van 3 román sportkanális, íme jön a negyedik, van 1 üzleti tv és jön még vagy 3. Megbolondult a világ, de miért jön mindenki, velem szembe?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Egy válasz: “Erősít a PRO”

  1. TBee

    Ha mar szembe jonnek (celzas az emilre amit kuldtel volt), vajon kivel feliratoznak?