és a verseny folytatódik




ma megint egész nap osztottunk… valami nagyon fontos lett ebben az országban… egy olyan -régebben semmit sem jelentő- településre mint Margita 19 cég kért sugárzási engedélyt. Marosvásárhelyből, vagy egy Szeben nem is beszélve…. megpróbáltuk, ahol lehet a helyieket segíteni… Margita, Partium Rádió 24 óra magyar nyelven, Sepsiszentgyörgyön Régió Rádió szintén 24-ből 24. Sajnos Zilah most nem jött össze…. Szegény City 1 szavazatot kapott.
Vásárhelyen forró volt a helyzet, volt két jó jelentkező a városból, valamint őrületes erővel a gyulafehérvári ortodox egyház. A mi véleményünk, hogy az egyházon belüli kérdéseket, egyházon belül kell megoldani. A iasi Trinitas ortodox Rádió jól hallható a városban és a környéken. Ők erőlködtek, hogy más a hagyomány és a missziós tevékenységés egybek…. így hát szót váltottunk, hangosan. Ha egy programmal jönnek, az rendben lett lett volna, arról van mit beszélni, de sajnos egyfolytában különböző fontos emberek leveleit lobogtatták és kétes mosolyokat löveltek a nemzeti egyházról. Engem ennyi fontos ember soha nem hívott fel mint az elmúlt napokban…. pedig csak azt kellett volna mondani, hogy ilyen zene, olyan zene…..ilyen műsor olyan műsor. Sajna elvesztem a maradék eszem és na de nem vágok fel…. MArosvásárhelyen a Rádió Guerilla fog sugározni. Na, és Szebenben is.
Összegezzünk: Két nap termése Kolozsvár, Barót, Sepsiszentgyörgy, Margita, Balázsfalva ami minket illet….2000-ben összesen nem volt ennyi, már csak a minőség…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “és a verseny folytatódik”

  1. Sándor Szilárd

    Jó dolog a verseny, mert a minőséget növeli ( ha helyesek a játékszabályok,s mint érzem-értlemezem itt a játék komoly dologról szól és helyes szabályok szerint )… ebből az egészből azt sajnálom leginkább, hogy elkerülte a figyelmem és meghaladta az energiám (és képességeimet is) hogy megtudjam hogy a Nyárád menti súgárzásra jelentkezett-e valaki és ha igen, akkor milyen eséllyel indul egy kistérségi súgárzásra – Úgy emlékszem, hogy csak a már eleve kész studiók rúghattak itt labdába, akkor hát semmi esély nem lehetett egyelőre itt erre ..setleg ha befektetne valaki ide is ezért is …

    üdvözlettel

    szilárdbácsi

  2. uj szekoly

    Látod, nem hiába volt annyi ember részérõl a biztatás, hogy maradj!!
    Gratulálok, ügyes munka volt!!
    Milyen jó lenne, ha az RMDSZ több helyre is beistápolna embereket, Embereket, akik tesznek is valamit…
    Gratula minden egyes rádióért, Neked is és Nekik is!!!