Méééér




Ma kétségbeesetten hívott fel Fodor Jutka Váradról és arról kérdezett, hogy hány romániai magyar műsorszolgáltató van? Kértek egy listát a Magyr Újságírók Romániai Egyesületétől, de a kapott címek között olyan műsorszolgáltatók voltak, amelyek már több mit tíz éve nem működnek.
Miért nem tudja senki, hány magyar rádió és tv van? Miért nincs egy érdekvédelmi szervezet, amelyik nem csak a protokoláris feladatokat látja el? Ha lenne egy ernyőszervezet… addig?
Testámentumot szörnyűt írni és sírni, sírni, sírni….
(amúgy összeállítottam és írtam neki egyet, de mégsem a focibírók kellne számon tarsák, hogy ki játszik a bajnokságban….. Halló ébresztő!!!!

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “Méééér”

  1. Kelemen Attila

    Háát, igen. Bejegyzésed mentén fontolóra vettük, hogy küldjünk a MURÉ-nek egy murkot. Sipi bedobta, küldjünk nekik murkot, de formalinban.

  2. Administrator

    még felébresztitek őket…..inkább kellne egy adatbázis….

  3. Herold

    Csép Sándor a MURE alelnöke de ha valaki megkérdezné tőle, hány magyar rádiós és tévés van Romániában, halvány fogalma sem lenne.
    A tagság a hallgatók, nézők többet érdemelnek.
    Szállás Részegség!