Ceausescu reklámoz
Sikerült becsületesen összevesznünk a testületi gyűlésen. Panasz érkezett Valentin Ceausescutól, a blogban már említett telefonreklám miatt. Történik, hogy a néhai diktátor egyik hajdani felvételét használják reklámozásra. A fiú a személyiségi jogok megértését látja a dologban és erre való hivatkozással kérte a klip leállítását.
Szép csendesen kezdődött az érvelés, hogyaszongya Eminescu posta reklámja, de ha Hitler egy sört hirdetne, de hol van az a törvény ami diktátornak mondja Ceusescut, örökölhető-e a személyiségi jog, a közszereplőknek többet kell tűrnie…. éktelen ordibálás végén szavazás volt öten kérték a reklám leállítását, öten nem…. Mivel a kérés a leállítás volt és nem kapta meg a szükséges szavazatokat a reklám marad…..
A leállítás ellen szavaztam, mert ha valaki közéleti személy annak nagyobb kell legyen a toleranciája, ugyanakkor teljesen etikátlannak tartom ezt a formát de ezt az önszabályozás kell(ene) megoldani…
Ilyen formák még lesznek mert elhallgattuk a múltat, még Ceausescu szintjén sem dolgoztuk fel….

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

3 válasz: “Ceausescu reklámoz”

 1. Blama Lujza

  “Ceausesu”, “rekámoz”.

 2. Administrator

  kösz

 3. Alex

  Na itt van dolgozzátok fel, nosztalgiázzatok nagyokat:

  http://www.ceausescu.org/

  A Fő utcán Aurel Lazar szobra mellé majd beraknak egy suszter szobrot is
  ugye milyen jó a demokrácia ?