Cselényi igricei




Cselényi László a Duna tv elnöke élő adásban …hát elkáromkodta magát. Kering a felvétel az Interneten. Jönnek a felháborodott levelek, a szellemes és szellemesnek szánt megjegyzések. Moralizálások. Az vesse rá az első követ…
Nagyon remélem, hogy az ORTT Panaszbizottsága, amelyik az utóbbi időben minden szabadosnak vélt média jelenséget, keresztes lovagok középkori vehemenciájával kezelt, na szóval a Hatóság ezúttal nem indít eljárást a Duna tv ellen. Megnézve az esetet http://zeno.egologo.transindex.ro/?p=27 látható, hogy az elszólás nem előre kitervelt „poén” hanem egy érző ember spontán kitörése. Egy falat élet! Sajnos a csatornát nézők már régóta nem láttak a Duna műsorában ennyi életszerűséget, realitást, spontaneitást. Megcsillant egy emberi érzés. Nem egy kimódolt, álca, egy megtervezett hatás, ÉLET. A faszba bele. Bocsánat.
Remélem a jövőben is lesznek a tévének igaz pillanatai ha nem is ilyen vulgárisan, vagy legalábbis nem ebben az órában.
U.I. Érdekes ahogyan a beosztottak reagáltak a „főnök” kitörésére. Semmi hökk, semmi „jujujuj” mintha hozzászoktak volna?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

6 válasz: “Cselényi igricei”

  1. Sándor Szilárd

    nahát nahát.. ebből alakult ki fiatal koromban a jól menő és előretolt transzközép hely(telen) őrség és az irodalmi “elitt” … (a) az eszét …

    a csúf szó az nem szép igaz attilabácsi ???

    szilárdbácsi(ka)

    de ne olvasd egybe hogy … csika

    a csikk az nem csiklás

    :-)

    szilárbácsi

  2. batman

    Szánalmasok, mert az arhivumukból törölték az elszólást, éppen most néztem meg.

  3. A Viszkis

    De most mi a vulgáris abban, hogy valaki megvakarja a faszát? Nem értem, ti reggelente, ébredés után nem szoktátok megvakarni? Ja, hogy lehetett volna, mongyuk műveltebben pénisz, vagy hímvessző szavakat használni? Ez igaz, de akkor is faszra gondolt.

  4. Erdély Emese

    A Duna TV munkatársai megdöbbentek ugyan a június 29-én történő elhangzottakon (már aki), de szólni és nyilvánosan észrevenni sem merték, mivel mint tudjuk a Duna TV elnöke a Ceausescu-neveltje és ennek a rendszernek a diktatúráját hasznosítja a Duna TV határon túli (kevés értelmes) munkatársai körében, a hozzá hasonlóknak viszont fel sem tűnt az elnök elvtárs vulgáris kifejezése. A ceausescu-rendszerhez hű Cselényi elvtárs meghonosítani kívánja Magyarországon az akkor és ott tanultakat, bár filmjei jók voltak és tanulságosak, igaz egy kicsit már elavultak, hisz korábban készültek, de attól még jók. Bár valami tévedés során betévedt az általam tisztelt Sütő András írónak a családjába. Biztos jól áll a szénája a Gyurcsány elvtárs kormányánál, mivel az elhangzottakat mégis csak megtudja engedni magának. Érdekes, hogy honlapjuk megjegyzésével éljek, a Kulturális Cselényi úgy gondolja, ilyen műsort kell készítenie, mert erre van igény. Habár én ezt az elképzelést kikérem magamnak. De hát a nagykuratórium választotta őt, mint szakembert, és gondolom a szakmai önéletrajzában nem szerepeltek ezek a szavak, bár ki tudja…. lehet pontosan ezzel nyerte meg a Duna TV elnöki tisztét. Üdvözlettel – E. E.

  5. Erdély Emese

    Sajnálom ezt az esetet, hogy egy kulturális televízió elnöke ennyire “tiszteletben” tartja a határon túliak nézőtáborát, valamint a magyar adófizetők pénzét, amelyből havi kettő millió a fizetése. Úgy látszik, mi mindannyian nem vagyunk normálisak, mert f….. sal nem tudunk ennyi pénzt keresni.

  6. Erdély Emese

    Kedves Olvasók!
    Engem nagyon megdöbbentett a hír a Duna TV-ben elhangzottakon, mivel ez volt a kedvenc televízióm, amely még nézhető kulturális műsorokat sugárzott, bár igaz, még Sára Sándor idejében. Azóta csak romlik a színvonal. Reméltem, hogy Cselényi László színrelépésével megváltozik a színvonal és fölfelé haladó tendenciát fog képezni.
    Ez lenne a színvonal emelkedés????
    Sajnálatos az esemény, de tény. Erről az történésről nem jelent meg újságcikk addig, amíg az erdélyi portál nem adta hírül. Csodálkozom azon, hogy ennyire félnének Cselényitől??? Ez talán azzal magyarázható, hogy jól áll a szénája a jelenlegi kormánynál, annál a kormánynál, aki riogatta az anyaországon belül élő állampolgárokat a népszavazáskor, és buzdította a NEM mellett. Érdekes kikövetkeztetés, de mivel én is a határon túliakhoz tartozom, bár az anyaországban élek és ennek az országnak az állampolgára vagyok, de nem estem a ceausescu-csapdájába, mint egyesek. Bár meg is kereszteltek csecsemő koromban, de még ettől sem lettem hülye…….. úgye értitek, mit akarok ezzel mondani???