Aradi West tv




Szóval azt mondtam Arad. West tv. Az egyedüli befektető Mate Francisc aki a vagongyárból kivált, szállító eszközöket gyártó cég tulajdonosa. Eddig fél millió eurót feketetett be a tv-be, megvéve a volt számítóközpontot. A műsorban lészen kívánságzene, távtanulás, beszélgetés, hírek. Amikor román műsor lesz akkor magyarul feliratozzák, amikor magyar a hang, román lesz a felirat. Az európarlamenti választások előtt akarnak indítani.
Kíváncsian várjuk.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

2 válasz: “Aradi West tv”

  1. reader

    Kolozsvárra nem kért frekvenciát az One TV? állítólag a német EMI Deutschland a fő tulaj. Kíváncsi lennék, mi a szitu…

  2. Administrator

    Az One vett egy tv-t Gyéresen és átköltöztette Kolozsvárra. Rövidesen indul. Azt ,omdta, hogy lesz magyarnyelvű műsora is. Várjuk.