Dogan Kanal D




Ilyen egy 35 millió Eurós kanális megnyitója. Volt Lazac, Dogan kisasszony (a főnök), sztárok, volt Hagi, Schröder, Doroftei, Bogdan Olteanu…. nekem Korponai doktort sikerült lefényképeznem. A csatorna szórakoztatni akar, ezért mindent megvett ami a piacon volt. Kérdeztem a Vacanta Mare vicceseit, hogy mint románok hogyan tudnak törököknek dolgozni. Zsoldosok vagyunk jött a válasz. Vasárnaptól lehet meg lehet nézni.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “Dogan Kanal D”

  1. kakamaka

    (K)Anal D:)

  2. acs

    lehet mar tudni, az UPC meg a tobbi nagy kabeles beteszi automatikusan az alapcsomagba?

  3. balint

    Az RCS mar berakta, a musorracsukat is neztem, de eleg gyenge egyelore a felhozataluk, ugyan olyan laska mint a tobbi csatornae, kivancsi leszek a folytatasra.

  4. Rezső

    Attila, azt azert lehetne szabalyozni feletek, hogy egy meg nem letezo csatorna ne vehessen meg sportkozvetitesi jogokat. Ha nem lenne naluk a foci, ez is csak egy blokkalatti tv lenne.

  5. Administrator

    az üzlet az üzlet. Mi nem szólhatunk bele.
    Magánvélemény: milyen lenne egy bolt amelyik nyitás előtt nem vehetne meg semmilyen árút?