S akkó mi?




S akkó mi? Lázban az ország, mert a tegnap este a közszolgálati tévében, a beszélgető műsorban lévő miniszterelnöknek betelefonált az államelnök. Politológusok zsongnak, a pártok kommentálnak, a nép ámul és bámul. S akkó mi? Két adófizető állampolgár, joguk van a tévében szerepelni. Különben is rendezni sem lehet ilyen szép pillanatot. Egymást lehazugozták, morogtak, vicsorogtak. Még mondja valaki, hogy nincs errefelé demokrácia. Sőt.
Igaz nálunk nem a parlamentális , hanem a televíziónális demokrácia működik. Ha megvizsgáljuk, hogy egy-egy politikus mennyi időt tölt a tévében és mennyit a parlamentben, kétség sem fér hozzá, hogy a politikai agóra már nem a szenátus, vagy a képviselőház. Éljen a tévé felség. Ej de lyó, hogy mi szabályozzuk! Lehet, hogyy valójában mi vagyunk azok akik…. jaj de ki sem merem mondani.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Egy válasz: “S akkó mi?”

  1. Szomszedneni

    Hello. Mivel Blogtulajdonos vagy, kérlek segíts nekünk. Itt megtudod hogyan:
    http://szomszedneni.egologo.transindex.ro/

    További jó bejegyzéseket.
    Olvasótok, Béfé és TSz