vihar előtti?




Tegnap a a testületi ülésen már az Európa fm 46 vélemény Basescu mellett és 21 ellene eredménye sem zavarta az Aurdiovizuális Tanács tagjait. Sőt egyesek büntetést akartak kérni az Antena 1 csatornára, mert meg merte szólaltatni az egy hónapja mindennek lehordott Dinu Patriciut. Minden maradt a régiben. Végeredményben kiadtunk 23 büntetést egy hónap alatt. Nyertes a Realitatea (3 bünti), második az Antena 2 (2 bünti), stb.
Annak ellenére, hogy az eddigi kampányok alatt soha nem kaptak ekkora büntetésözönt a műsorszolgáltatók, még van mit gyakorolnunk a függetlenségbe vezető úton.
A média újra gyatrán vizsgázott. Igazából az összefüggésekből lehetett következtetni a valós eseményekre.
Csendes hétvégét mindenkinek. Habár…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “vihar előtti?”

  1. kalap

    Bírság, nem büntetés.

  2. PL

    Az Europa Fm is Böszi mellett??? Pedig köztudott, hogy a rádiót müködtető EDI romániai ügyvezetője Ilie Nastase teniszcsillag, aki PSD színekben indult anno Basescu ellen a bukaresti polgármesteri székért…
    Káosz és zürzavar. Jaaaj, kellett ez?

  3. Administrator

    pl. Tiriac kozozsen vadaszott Adrian Nastaseval, most a nevet sem ismeri. Az a gyanum, hogy a volt teniszcsillag az Europa fm ugyvezetoje olyan disz. A penz meg penz ami ritkan jar politika nelkul

  4. kalap

    Mindig nagy a csend vihar után…