tán két hét s…




Valószínűleg két héten belül megtaretható az elnökválasztás. Próbálnak paszírozni, hogy most, a csonka CNA-val, ejtsem meg. Az új kolléga Valentin Nicolau lesz. Ő egy jó drámaíró, könyvkiadó és a közszolgálati tv volt elnöke. Ahogy ismerem jó munkatárs lesz. Sokan mondják, hogy elnök akar lenni. Vele akkor ötre emelkedne a jelöltek száma. Legalábbis a mozgások erre engednek következtetni. Akkor ugye el lehet képzelni, hogy minden döntésünket ez a tény befolyásolja. Minden kézfelemelés jelzés egy-egy irányba: ha elnök leszek akkor… Nem könnyű egybe tartani így a társaságot. Ennek ellenére további büntetéseket adtunk ki az emberi jogok megsértése miatt az OTV-nek, írásbeli figyelmeztetéseket és helyesbítési kötelezettséget a B1 tv-nek. Ők leadták azt a hírt, hogy Antal Árpád gyorsan vezetett és a rendőrökkel csúnyán beszélt, a hírhez három percig mutatták Márton Árpádot.
Apropó Becali tv még nincs a láthatáron…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “tán két hét s…”

  1. Rupert M.

    “Arpad a declarat…”, hehheee

  2. bence

    A Márton Árpist én is láttam :) )
    (észe ez nem fog akkora vitát kavarni, mint a hírforrásos elméleti vita)

  3. Administrator

    Sajnos ez nem ritka eset a romániai médiában, hogy “gyorsan, gyorsan” és a kép nem illik a hanghoz.

  4. Áron

    Erről nekem Hofy története jut eszembe, amikor levélben kap büntetést, mellékelve a Ladájáról egy kép, hogy 160 km/óra. Az úgy történt, hogy a Lada állt a járdán, mellette elhúzott egy autó 160-al, a trafipax meg lekapta a bávatag Ladát…

    Hofy viszont megúszta a büntetést, mivel a Kresz sehol sem írja, hogy 160-al nem lehet parkolni…

    Majd a B1 tévé is “pontosítani” fog: nem Márton Árpád volt, hanem a testvére, Antal Árpád. Még jó, hogy amikor Nagy Zsoltot felfüggesztették, nem vágtak be képeket Nagy Feróval, amint a műkorcsolyás tévéshowban bevállal egy dupla szaltót tripla ritzbergerrel.

  5. kuty

    Vesztegetés, befolyással üzérkedés és gondatlan veszélyeztetés (140-el száguldott az ipse lakott területen belül) miatt nem tettetek esetleg feljelentés az ügyészségen?