lopósok
Azt hiszem ebben az országban a legkevésbé tiszteletben tartott jog a szellemi termékékeket illeti. Zenét, filmet, műsort lopni lassan-lassan kötelező. Valaki azt hiszi. Hogy az éterben valami ott van akkor már használható.
Végre ma jutott idő a lopós kábelesekre is. Számos szolgáltató szerződés nélkül sugároz műsort. Természetesen a lopott műsorért elveszi a pénzt a felhasználótól. A nyarat rájuk szánjuk…. Közben az MTV (zenés csatorna) is ezerrel nyomja a burkolt reklámot, hát ők is fizetnek.
Azt hiszem a fő baj azzal van, hogy a reklámokban már nem hisznek az nézők. Sokkal hitelesebb egy műsorban eladnia „szolgáltatást, a terméket”.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

Megjegyzések lezárva.