ez igen hírek




Ma hallgattam a marosvásárhelyi rádió magyarnyelvű híreit 11-kor. Szerintük a PSD kirúgott négy parlamenti képviselőt, Pályi Péter a pécsi egyetem dékánja, Sepsiszentgyörgyön a felnőttképzésben csak pécsi tanárok tanítanak… és csak úgy pár perc alatt.
Akkor figyelem: A PSD megvonta a politikai támogatást négy képviselőtől, elképzelhető, hogy a jövőben (nem most, majd) kirúgják őket. A pécsi egyetem dékánja dr. Koltai Dénes és az egyetemen tanít dr. Pályi Péter tanársegéd úr is. A Sepsiszentgyörgyön indult felnőttképzésben részt vesznek erdélyi tanárok is szép számmal. A többi stimmel

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “ez igen hírek”

  1. Administrator

    Megnéztem a rádió honlapját, a kérdéses nap híreit nem tették fel. Minek? Közszolgálat! Az adófizetők pénzén azt csinálnak amit akarnak.
    Beszéletm közben Pályi Péterrel is aki elmondta, hogy a sepsiszentgyörgyi tudosítónak lediktálta az erdélyi tanárok neveit is…

  2. bela

    kedves Gáspi, ha már pontosítasz, illene pontosan pontosítani, mert így a pontosítás ugyanannyi kalappal ér, mint a hír maga.
    a PTE-nek, mint minden egyetemnek rektora van, nem dékánja, dr. Gábriel Róbert. dékánja a karoknak van, dr. Koltai Dénes a Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar vezetője, egyetemi szinten pedig rektori megbízott. nem nehéz ennek utánanézni, csupán a rádió honlapja helyett a PTE honlapját kell megnyitanod.
    ejnye!
    minden jót,
    b.

  3. Administrator

    Üzenetet vettem. Kösz. Most a vásárhelyi rádió következik.

  4. bela

    :)