Egy kisetika




A szerző a művét nem adhatja át közlésre egy időben több szerkesztőségnek.

Az előző mondat, idézet a MURE (Magyar Újságírók Romániai Egyesülete) Etikai kódexéből. Eszembe jutott ma mikor ugyanazt az anyagot láttam, a Román tv magyar adásában és a Duna televízióban. Szerző Gergely páros és a téma a tegnapi nagyváradi ünnepség. Nagyon örültem, hogy Csatlós barátomat többször láthattam, két ország közszolgálati csatornáján de… ETIKA… Legalább ha kiírták volna, hogy ki kit idéz, vagy filmeztek volna különböző kamearállásból… Biztos kevés a pénz, de ennyire?

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “Egy kisetika”

  1. Csati

    Nahát, benne voltam a tévében??? Én színházba mentem, erre fel mindenféle politikus beszélt. Volt valami ünnep?

  2. Administrator

    Űltél a nézőtéren, rendezői jobb, kb 10.-ik sor, bordó garbó és nem voltál nővel…

  3. Sanyi úr

    Egy marosvásárhelyi ügyvéd nagy sztár ebben a műfajban…

  4. Lepi

    igen, ennyire kevés a pénz…

  5. Administrator

    A kevés pénz, a tisztesség, valamint a szakmai önérzet összeegyeztethető. Mibe kerül még tíz perc forgatás, vagy a forrás feltüntetése…