Téli Olimpia 2




Tegnap a gyűlésnek nevezett „svédtornán” a közszolgálati televízió munkatársai belátták, hogy a Téli Olimpiát az egyes csatornán is kell közvetíteni. Miért kell ehhez személyes meggyőző erő? Na mindegy. Jó kis duma volt, érintettük a román- magyar kézilabda közvetítést is…gondolom egy ideig nem fognak elfelejteni, legalábbis remélem.
Mindez semmi, egy másik ügyhöz képest. Krajován a helyi csatornán bemutattak, egy több mint kétórás filmet, Ceausescuról. Mármint pozitív értelemben. Mekkora nagy csávó volt és most lenne 88 éves, ha csak mi, bűnösök le nem lőttük volna. Most mit tegyünk? Mit? Rongyossá olvastuk a törvényeket és sehol nincs benne tiltás a diktátorokkal szemben. Újságírói szabad véleménynyilvánítás köntösébe bújtak a szerkesztők. Szerintük fasza csávó volt. Elhalasztottuk a döntést. Mit lehet ilyenkor dönteni?
Az akkori, dicsőítő kommentárt írta és olvasta C.V. Tudor. Be lehet tiltani egy választott szenátort? Azt hiszen gyorsan és biztosan megőrülök.

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

5 válasz: “Téli Olimpia 2”

  1. bellini

    Koszonom Attila, hogy kiraktad az oldalt, ha lesz idod es van hozza kedved varom a leveled az interjuval kapcsolatban.

  2. talán most

    miért spam-elsz folyton,bellini?

  3. bellini

    Nem spam-ek, amint latod ide nincs odairva az oldal neve, csak Attilanak irtam, de idokozben megjott tole a valasz.

  4. talán most

    ne szórakozz velem ez kb a hetedik önreklámod… az hogy két klikkre van és nem egyre,ugyanaz…nem kéne ennyire visszaélni az emberek jóindulatával:))

  5. bellini

    Erre most nincs mit mondjak, mindenki azt hisz amit akar.