SMS




Ez egy régi problem. A műsorszolgáltatók szerint nem ők foglalkoznak az SMS-el. Kiadják cégeknek, fix összegekért, akik aztán menedzselik. Az elnök Ralu Filip, mikor bukaresti polgármesterjelölt volt, küldött egy este vagy tízet, a konkurenciának, egyik sem jelent meg. Másnap mesélete, jót röhögtünk. Jó lenne ha lenne egy kis panasz és akkor lehetne intézkedni. Mindeddig senki nem tette ezt. A magyarellnes SMS-ért már adtunk büntetéseket és valszeg holnap is az lészen…

Kedves olvasó,
a blog szövegeit én írom, Gáspárik Attila és büntetőjogi felelősségem teljes tudatában teszem. A kommentárokat nem én írom és úgy vélem, hogy az ember joga, hogy névvel, vagy álnévvel jelenjen meg. Nem minden esetben értek egyet a kommentárokkal, ami hozzátartozik a demokráciához. Felkérek mindenkit, hozzászólásában maradjon meg a tisztesség és a sajtóetika határain belül. A vélemény szabad, a hír legyen szent. A blog karbantartói jogot formálnak arra, hogy bizonyos bejegyzéseket, ha azok sértőek, töröljenek.
Köszönöm a figyelmet és a bejegyzéseket.

4 válasz: “SMS”

  1. lepi

    oké, akkor hol kell egy panaszt, és milyen formában megírni? mert azétt egy kicsit sok volt az sms, és kevés a műsorvezető, illetve adásrendező mentegetődzése….

  2. Administrator

    egyszerűen, Emilen cna@cna.ro címre, románul. Lehet másnévenis. Tisztel uraim, többször előfordult velem, hogy küldtem egy SMS-t valamilyen műsorba (csatorna, műsorcím) és nem jelent meg. Kötelesek-e a tv-k megjelentetni?
    Mivel ezzel eddig nem foglalkoztunk ezentúl fogunk

  3. Autonóm néző

    A tegnap néztem Eckstein szenátort a National Tv-n. A beszélgetés a Frunda ügyről kellet volna szóljon, de nem lett túl izgalmas. A lent futó SMS-ek annál érdekesebbek, több tízszer ment az Afara cu ungurii din tara! Mi ez ha nem úszítás? Vajon megengedett lenne a Digital 3-as műsorai alatt hasonló szöveg a románokról?
    Egyébként, az új Autonómia csatornát átveszik a hazai kábel tévék? Van-e az RMDSZ-nek hivatalos álláspontja e tekintetben? Tisztelettel egy Autonóm néző

  4. Administrator

    Nem hiszem, hogy le kell menni egy adott szint alá.
    Az Autonómia csatornát bárki átvehtei nem kell külön engedély a hivatal részéről. Csak bejelentési kötelezettsége van a kábelszolgáltatónak.
    Az RMDSZ címe: http://www.rmdsz.ro